Obiect zburător ciudat, filmat în Hunedoara. Cum arată și ce spune bărbatul care l-a surprins pe cameră: “A plutit așa vreo trei ore”

Ultima actualizare:

A. M., o femeie din sat Almașu Mic, Hunedoara, a povestit că pe 2 septembrie a filmat un obiect ciudat, zburător, care a plutit pe cer timp de trei ore. Toată întâmplarea a fost preluată pe pagina de Facebook a Asociației pentru Sudiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate -ASFAN. 

O femeie a văzut pe cer un obiect zburător ciudat. Foto: Click.
O femeie a văzut pe cer un obiect zburător ciudat. Foto: Click.

Stătea nemișcat și doar a plutit ușor timp de 3 ore spre nord/vest...M-am uitat cu binoclu, am văzut mai detaliat cum arăta. Dar greu de descris.. Forma ciudată triunghiulară, ca de diamant în unele poziții. (...) Am filmat în Almașu Mic lângă Hunedoara în jurul orei 16:00, 16:30", a povestit bărbatul. 

„A plutit usor spre nord, nord/vest vreo trei ore până a dispărut"

https://www.facebook.com/asfanufo/?locale=ro_RO

Femeia susține că obiectul zburător a fost pe cer timp de aproximativ trei ore, între 15:30 și 18:30. „Era deasupra noastră. Hunedoara, Almașu Mic. A plutit ușor spre nord, nord/vest, în decurs de vreo trei ore până a dispărut dintr-o dată. S-a deplasat ca în spațiu ușor până a dispărut dintr-o dată, că l-am pierdut din vizor. Dar nu s-a dus făcându-se mic mic să nu-l mai vedem. Nu știu cum să explic altfel. În acea zi cerul a fost foarte senin, apoi a doua zi a venit ploaia, și cerul a arătat foarte urât. (...). Steaua de la unul din desene reprezintă ceva lumină ce am văzut galbenă în vârf, și pe mijloc licăreau cumva alte lumini pale", povestește femeia.

„Era un obiect departe, imens, metalic, alb"

A. M. a mai spus că soacra ei este cea care l-a văzut prima dată. „Stătea întinsă și a întrebat, oare ce e aia pe cer... și am început să ne uitam. Eu cu binoclu, mi s-a părut că văd forme diferite, posibil din cauza cum se învârtea și bătea soarele.

Era un obiect departe, imens, metalic, alb, forma ba cilindrică, ba triunghiulară, ba ca un diamant, dacă pot spune că avea un varf și un spate, pe partea din spate se vedea ca o pată gri închis ca de umbră, parcă ar mai fi un etaj ceva în plus... stea complet nemișcat, doar devia așa ca în spațiu și se învârtea ușor, de aia am desenat mai multe variante de forme așa cum le-am văzut în diferite momente. La un moment dat în vârf a părut că se vede o lumină strălucitoare galbenă. Pe lateral cumva de jur împrejur era o parte ca marginea unui diamant care licărea ușor luminițe albicioase, deschise, mov pal...

Am observat prin binoclu și toate avioanele care au trecut în timpul ăsta prin zonă, și le vedeam cu detalii foarte bine, vizibil muuult muult mai jos decât acel obiect. A plutit așa vreo trei ore, trei ore jumăte, până când dintr-o dată a dispărut. Binoclul folosit este un binoclu sovietic 8/30X", mai susține aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net