Orașul unde trenul trece în viteză pe lângă masa de la terasă, când îți bei cafeaua. VIDEO

Ultima actualizare:

Printre numeroasele locuri deosebite din lume, Strada Trenurilor din Hanoi, Vietnam, se remarcă ca una dintre principalele atracții turistice din această țară asiatică.

Strada Trenurilor se află în Hanoi, Vietnam / foto: captura X
Strada Trenurilor se află în Hanoi, Vietnam / foto: captura X

Deși nu poate fi clasificată ca o stație de tren tradițională, Strada Trenuri unică a câștigat o popularitate imensă datorită rutei sale ciudate. Un videoclip postat de contul de Twitter @gunsnrosesgirl3 a atras atenția pe scară largă, scrie site-ul news18.com

Acesta arată o fată care stă pe stradă, într-un cafenea, în timp ce un tren trece extrem de aproape de ea. Acest videoclip a devenit o senzație virală. Până în prezent, videoclipul a fost vizionat de 6,8 milioane de persoane.

Șina de tren este la doar câțiva centimetri de locuințe

Pe Strada Scaune șinele sunt poziționate la doar câțiva centimetri distanță de locuințe. Cu alte cuvinte, cafenelele sunt situate într-o alee îngustă în care casele și diversele localuri sunt înghesuite împreună.

Conform informațiilor de pe site-ul Vietnam Online, Strada Trenurilor din Hanoi a fost înființată inițial în perioada stăpânirii coloniale franceze în 1902. Este situată la intersecția străzilor Tran Phu și Phung Hung și poate fi accesată printr-o plimbare de doar 10 minute de renumitul lac Hoan Kiem.

Mai mult de jumătate din spațiul stradal este ocupat de șina de cale ferată, lăsând doar trotuare înguste pe ambele părți. Această aranjare îi atrage pe turiștii curioși să se adune în zonă, capturând momente cu trenurile care trec încet.

Este demn de menționat că Strada Trenurilor din Hanoi a ajuns pe lista CNN a Top 10 atracții turistice din lume în 2023.

Zona turistică este controversată în Vietman

Cu toate acestea, este într-adevăr nefericit faptul că guvernul vietnamez a luat măsuri pentru a bloca accesul în zonă prin instalarea de bariere, afectând capacitatea turiștilor de a vizita și experimenta acest loc odată popular.

Conform rapoartelor mass-media de stat, autoritățile din capitala Vietnamului au instituit o interdicție asupra tururilor în zona Străzii Trenurilor, invocând motive de siguranță. Departamentul de turism al orașului a subliniat faptul că turiștii se adună adesea în anumite puncte aglomerate, ceea ce duce la perturbări în trafic și la un risc crescut de accidente.

Ca rezultat, companiile de turism au primit instrucțiuni să nu aducă turiști, în special străini, în această locație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net