Planta care ne ajută să avem mulți bani și să scăpăm de datorii. Unde trebuie să o punem în casă

Ultima actualizare:

Potrivit tradiției Feng Shui, există nenumărate plante care ar avea abilitatea de a atrage energiile pozitive în casa noastră. Tocmai din acest motiv, mulți oameni de-a lungul globului au camerele pline cu aceste plante, în speranța că pot oferi o mână de ajutor destinului lor. Ei bine, se pare că și bambusul ar avea astfel de proprietăți, iar dacă știm unde să îl amplasăm, am putea atrage bogăția în viața noastră!

Bambusul este o plantă norocoasă în Feng Shui / foto: Adobe Stock
Bambusul este o plantă norocoasă în Feng Shui / foto: Adobe Stock

Potrivit anticei tradiții chinezești Feng Shui, există nenumărate plante care ar avea abilitatea de a atrage energiile pozitive în casa noastră. Tocmai din acest motiv, mulți oameni de-a lungul globului au camerele pline cu aceste plante, în speranța că pot oferi un mic „impuls” destinului lor.

Ei bine, se pare că și bambusul se numără printre aceste plante norocoase! Acesta ar fi o plantă norocoasă potrivit Feng Shui, iar dacă cum și unde unde să îl amplasăm, am putea atrage bogăția în viața noastră!

Potrivit celor de la terra.com.mx, se pare că bambusul ar avea proprietatea unică de a echilibra spațiul în care este pus. Mai mult decât atât, el ar mai putea ativa energia vitală din casa noastră, cunoscută în Feng Shui drept „chi”. Potrivit tradiției, bambusul ar putea atrage banii în viața noastră în numai 5 zile!

Bambusul este o plantă norocoasă în Feng Shui

Potrivit celor care studiază aceste vechi tradiții chinezești, locul perfet pentru a pune bambusul în casă este în colțul avuției. Mai precis, acesta ar fi localizat în colțul din stânga al camerei, în partea opusă ușii. În Feng Shui, toate elementele din jurul nostru au o semnificație anume, iar camerele sunt împărțite după modul în care fiecare loc este afectat de energiile din jur.

Un alt lucu important la care trebuie să avem grijă este că după ce punem bambus în colțul avuției, nu trebuie să uităm de el! Mai precis, dacă lăsăm să se pună praful în această zonă a camerei, tradiția Feng Shui spune că nu vom mai observa efectele dorite! Astfel, este important să facem curat cât mai des, pentru ca bambusul să își facă efectul!

image
image
image
image
image
image
calculator 1680905 1280 jpg
casa pereti bere jpg
copac jpg
camera hotel png
sala de clasa jpeg
image png
man 4134645 1280 jpg
 Carmen Brumă (46 de ani) este profesoară atunci când vine vorba de fitness și alimentație sănătoasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net