Povestea cutremurătoare a bătrânului nevoit să lucreze 9 ore pe zi. A primit surpriza vieții la 82 de ani

Ultima actualizare:

Un bătrân în vârstă de 82 de ani primit cea mai frumoasă surpriză a vieții lui. Pentru a avea un trai decent, bărbatul era nevoit să lucreze 9 ore pe zi într-un magazin. Povestea cutremurătoare a lui „Butch” a impresionat pe toată lumea.

 Bătrânul de 82 de ani care lucra 9 ore pe zi a primit surpriza vieții lui - Foto: Captură de ecran
Bătrânul de 82 de ani care lucra 9 ore pe zi a primit surpriza vieții lui - Foto: Captură de ecran

Warren Marion, poreclit „Butch”, un veteran al marinei americane din Maryland, a primit surpriza vieții. În timp ce lucra, bărbatul în vârstă de 82 de ani s-a trezit cu un cec de peste 100.000 de dolari, după ce proprietarul unei afaceri locale, Roy McCarty, a organizat o strângere de fonduri online.

Gest superb! Un bătrân nevoit să lucreze la 82 de ani a primit un cec de 100.000 de dolari

Veteranul marinei americane lucra casier la un supermarket Walmart. El este unul dintre zecile de mii de americani forțați să continue să muncească până la bătrânețe.

Din fericire, uneori, oamenii dau dovadă de bunătate. Poate că ar trebui să o facă mai des, dar ne bucurăm din plin atunci vedem astfel de gesturi. Datorită unui acțiuni colective de binefacere, Warren „Butch” Marion a reușit „să se pensioneze”, relatează The Guardian.    

Cel care a orchestrat surpriza deține o mică afacere, Bug Boys, și are o mulțime de urmăritori pe platforma TikTok. Acesta l-a cunoscut pe bătrân în timp ce filma un videoclip. Astfel, luna trecută, el le-a cerut urmăritorilor săi de pe rețeaua de socializare să doneze pentru o strângere de fonduri GoFundMe.

Am fost uimit să-l văd pe acest om în vârstă încă chinuit. Lucra în ture de 8 până la 9 ore”, a scris McCarty. El a spus că a fost inspirat de alte strângeri de fonduri de pe rețelele sociale ce au drept scop să ajute persoanele în vârstă „să se pensioneze” și și-a dorit ca Marion să-și poată vizita copiii în Florida, potrivit sursei citate, scrie Adevărul.

Reacția uluitoare a bătrânului care lucra la 82 de ani: „Sunt ca o pasăre care a scăpat din cușcă”

Uau,” a fost răspunsul lui „Butch” Marion când i s-au înmânat banii. „Tot ceea ce vă pot spune este că Bunul Dumnezeu m-a binecuvântat pentru ceea ce am făcut în tinerețe”, a spus acesta pentru Cumberland Times-News.

„Sunt ca o pasăre care a scăpat din cușcă”, a mai precizat Butch. Veteranul din armata americană va folosi banii pentru a-și plăti casa și pentru a se retrage de la Walmart. 

Cazul acestui bătrânel simpatic poate fi întâlnit des în SUA. Mulți oameni în vârstă se luptă să economisească destui bani pentru „pensionare”. Potrivit Rezervei Federale, „un sfert dintre cei nepensionați indică că nu au economii sau pensie”, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net