Război și criză economică, printre profețiile terifiante ale lui Nostradamus pentru 2023

Astrologul francez rămâne faimos și astăzi, deși profețiile făcute de acesta vin tocmai din secolul XVI. Multă lume crede că Nostradamus a reușit să prezică evenimente precum atentatul din 11 spetembrie, cât și al Doilea Război Mondial. Iar conform celor care studiază scrierile francezului, anul 2023 este presărat de profeții terifiante pentru omenire.

Economie în colaps, război și tulburări sociale, potențialele profeții pentru 2023 / foto: Pixabay
Economie în colaps, război și tulburări sociale, potențialele profeții pentru 2023 / foto: Pixabay

Născut în anul 1503, Michel de Nostredame, cunoscut mai mult sub numele de Nostradamus, a fost un astrolog francez care și-a publicat majoritatea predicțiilor în cartea intitulată „Les Prophéties”, cu mai bine de 450 de ani în urmă, conform informațiilor din jpost.com. Iar în ciuda faptului că au trecut secole de la moartea lui Nostradamus, mulți oameni în ziua de astăzi corelează predicțiile din carte cu evenimente reale, considerând prezicerile din text drept unele foarte reale.

Deși francezul nu a asociat niciodată o dată anume de profețiile făcute, analiza textelor acestora poate corela cu momente de cotitură din istoria omenirii, cum ar fi Revoluția Franceză, al Doilea Război Mondial, asasinarea lui Kennedy, dar și atentatele din 11 septembrie. În ce privește anul în care ne aflăm, privind la lumea din jur, au fost identificate unele profeții care sunt posibil să se adeverească de-a lungul anului 2023.

Care au fost profețiile lui Nostradamus pentru anul 2023?

Nostradamus prezice un mare război, posibil în 2023. / foto: Profimedia
Nostradamus prezice un mare război, posibil în 2023. / foto: Profimedia

Predicțiile astrologului francez încep în mod „încurajator” pentru acest an, cu o economie în colaps total, care va duce chiar la canibalism. Nostradamus a scris că „nu vor mi fi preoți, călugări, sau novici de instruit. Mierea va costa mai mult decât ceara pentru lumânări. Oamenii vor fi tulburați și își vor mânca prietenii, din disperare.” Cum deja de o perioadă bună de timp ne confruntăm cu o creștere constantă a prețurilor, multă lume consideră că această predicție se va adeveri în 2023. Însă dacă canibalismul este unul metaforic, sau literal, rămâne de văzut.

O altă predicție terifiantă pentru acest an vorbește despre un război devastator: „7 luni de mare război, oamenii vor muri din cauza răului, dar lumina nu va cădea în mâinile regelui.” Este ușor de înțeles de ce mulți corelează această profeție cu anul 2023, în contextul conflictului dintre Rusia și Ucraina. Însă acesta a depășit deja pragul de 7 luni, așa că rămâne de văzut în ce direcție vor merge evenimentele din acest an.

Cele mai mari previziuni ale astrologului francez care s-au adeverit în timp

Printre profețiile lui Nostradamus despre care se spune că s-au adeverit se numără și una care vorbește despre Marele Incendiu din Londra, care aproape că a distrus întreg orașul, în anul 1666. O altă predicție ar fi atribuită venirii la putere a lui Adolf Hitler, despre care scrie „din adâncul Europei de Vest, un copil se va naște printre săraci, care va seduce cu vorbele lui mulți oameni. Faima lui se va extinde spre Est.” După cum știm, Hitler s-a folosit din plin de talentele sale de orator pentru a câștiga publicul din Germania, iar planurile sale de expansiune priveau Europa de Est, care urma să fie epurată etnic și colonizată de germani, în planurile acestuia pentru după război.

Iar mai recent, una din predicțiile acestuia a fost corelată cu atentatul din 11 Septembrie. Textul lui Nostradamus spune „Pământul va fi zguduit de foc, iar cutremurele vor împânzi Noul Oraș. Două mari roci vor purta război pentru mult timp.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net