Reacția lui CTP, reacție dură după accidentul provocat de Monica Odagiu: „S-a dus spre moarte”

Ultima actualizare:

Într-o postare pe Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc accidentul mortal provocat de Monica Odagiu.

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident auto / sursa: Facebook
Monica Odagiu a fost implicată într-un accident auto / sursa: Facebook

Pe imagini se poate observa cum tânărul se apleacă și ajunge în fața mașinii, în timp ce Monica Odagiu frânează și virează spre stânga în momentul impactului, scrie Adevărul.

„Am văzut acum filmul accidentului mortal în care este implicată doamna Monica Odagiu. Tânărul care a murit, după părerea mea, s-a dus spre moarte. S-a ridicat brusc de pe scaunul din refugiul stației RATB. Dacă ar fi venit alergând, în poziție verticală, exista posibilitatea să fie săltat pe botul mașinii, să ajungă eventual pe parbriz și, având în vedere viteza nu prea mare a vehiculului, să cadă apoi lateral. Cu o anume probabilitate de a nu fi rănit letal”, a scris Cristian Tudor Popescu (CTP), într-o postare intitulată „Cu capul înainte”.

„Nu cred că aș mai fi putut”

Mai mult, Cristian Tudor Popescu susține că tânărul de 35 de ani nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

În schimb, remarcă jurnalistul, tânărul de 35 de ani „s-a aplecat la 90 de grade, ajungând jos, cu capul înainte în fața roților și barei de protecție, unde șansele de supraviețuire sunt minime”.

„Potrivit necropsiei, traumatismul cranio-cerebral l-a ucis. În 40 de ani de șoferie, am văzut și am avut niște evenimente de circulație cu pietoni – am reușit să evit de fiecare dată punerea în pericol a vieții lor. În cazul de pe Știrbei Vodă, nu cred că aș mai fi putut”, conchide CTP.

Potrivit Digi FM, există două explicații: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. 

Prima reacție a Monicăi Odagiu, după accident

Actriţa Monica Odagiu, 26 de ani, a declarat, pe Facebook, că este traumatizată după accidentul teribil în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit.

„Astăzi am trăit o experienţă tragică, fiind pusă într-o situaţie in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în faţa mea, deşi am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins şi nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care aşteptau o reacţie imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeţi că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment şi vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz şi au apucat să le verifice apreciază că nu am greşit, reacţiile mele în acele clipe fiind fireşti şi corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deşi am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toţi să mă înţelegeţi că în aceste momente am şi eu nevoie de linişte ca să pot să trec peste şoc. Vă mulţumesc dacă lăsaţi legea să-şi spună cuvântul”, a scris actriţa care a jucat în „Teambuilding”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net