Regina Margareta a Danemarcei, lecție de eleganță la 83 de ani! Ținuta impecabilă cu care a atras toate privirile la un eveniment special

Regina Margareta a Danemarcei a avut o aparție spectaculoasă la balul organizat în onoarea Regelui Harald V al Norvegiei și a Reginei Sonja!

6 regina margrethe a danemarcei coronavirus 1 jpg jpeg

Regina Margareta, apariție spectaculoasă

Joi, regina Danemarcei, în vârstă de 83 de ani, i-a primit pe regele Harald al V-lea și pe regina Sonja a Norvegiei la Copenhaga pentru o vizită oficială de două zile. Familia regală norvegiană a dat startul vizitei prin deschiderea unei conferințe de afaceri privind industria daneză.

Prințul moștenitor al tronului danez Frederik și Prințesa Mary au participat, de asemenea, la eveniment, iar membrii familiei regale s-au reunit seara pentru un banchet plin de farmec.

Regina Margareta a găzduit o cină la Palatul lui Christian al VII-lea de la Amalienborg în onoarea Regelui Harald și a Reginei Sonja, iar aparițiile membrilor familiilor regale au fost de-a dreptul fantastice.

Prințesa Moștenitoare Mary, în vârstă de 51 de ani, a sosit împreună cu Prințul Moștenitor Frederik, în vârstă de 54 de ani, și a decis să poarte o diademă cu un colier de diamante. Prințesa Moștenitoare Mary a cumpărat piesa deosebită la o licitație în 2012, dar nu a purta-o în public până în 2015. Viitoarea regină a Danemarcei a părut să poarte aceeași rochie roșie pe care a purtat-o anterior la aniversarea comună a regelui Harald și a reginei Sonja la împlinirea a 80 de ani în 2017, împrospătată cu un nou decolteu în V.

Regina Margareta a strălucit într-o rochie cu totul deosebită care demonstrează că poți purta culori deosebite chiar și la vârste înaintate. Regina Danemarcei a purtat o rochie albă cu mâneci până la cot și un model roz și roșu, strânsă în talie cu o panglică magenta.

Culorile roșu și alb au fost un reflex la steagul Danemarcei pentru această ocazie. Potrivit Couture and Royals, rochia aparține designerului danez Birgitte Thaulow, iar Margareta a completat look-ul cu Tiara Pearl Poiré și Parura cu perle și rubin a Coroanei daneze.

În calitate de invitată de onoare, regina Sonja a purtat tiara norvegiană Emerald Parure, despre care The Court Jeweller relatează că este una dintre preferatele ei pentru galele regale. Regina Norvegiei a mai accesorizat-o cu cercei de smarald și un colier. R

egina Sonja a ales, de asemenea, să poarte din nou o rochie de culoare verde lămâie cu mâneci lungi pe care a purtat-o și atunci când și-a sărbătorit aniversarea de 80 de ani. Regina Margareta și Regele Harald au ținut un toast în timpului evenimentului.

Regina Margareta a declarat: „Este o mare plăcere pentru mine să le urez încă o dată bun venit regelui și reginei Norvegiei în Danemarca. Legături puternice unesc țările noastre. Legăturile dintre familiile noastre sunt lungi și strânse, iar prietenia noastră personală a crescut puternic de-a lungul numeroșilor ani în care ne-am cunoscut.”, potrivit People.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net