„Sandvișul-monstru” poate hrăni un sat întreg! Are 76 de metri lungime

Delicios! Miercuri, la Festivalul anual Torta din Mexic, bucătarii de la mai multe restaurante au pregătit un sandviș lung de 76 de metri. Acesta a fost umplut cu legume, brânză, carne și alte ingrediente tipice pentru un sandviș mexican. A fost depășit recordul anterior de 74 de metri lungime și 800 de kilograme în greutate.

Sandvișul Torta de 76 de metri, de la Festivalul Torta din Mexic
Sandvișul uriaș a fost realizat la Festivalul Torta din Mexic (Foto: Profimedia)

Sandvișul Torta a fost asamblat în doar două minute

Sandvișul Torta de anul acesta a avut aproximativ 900 de kilograme și a fost asamblat în doar două minute și zece secunde. După ce a fost prezentat în toată splendoarea lui, a fost tăiat în bucăți și servit tuturor celor prezenți la eveniment, care s-au declarat uimiți de gustul acestuia.

Feria de la Torta (Festivalul Torta) este o celebrare anuală a moștenirii culinare a Mexicului și a culturii vibrante a mâncării stradale. Torta, un sandviș tradițional mexican, este un fel de mâncare versatil care a fost savurat de generații întregi.

A fost servit celor prezenți la festival (Foto: Profimedia)
A fost servit celor prezenți la festival (Foto: Profimedia)

Constă într-o chiflă moale, numită „bolillo” sau „telera”, umplută cu generozitate cu ingrediente delicioase. De la combinații clasice precum Torta Cubana - cu straturile sale de șuncă, brânză și chorizo, ​​până la combinații mai aventuroase care includ fructe de mare sau carne rare, Torta îmbină tradiționalul cu modernul.

Sandvișul Torta este pe gustul tuturor

Sandviș Torta
Sandvișul Torta este umplut cu legume, carne, brânză, salată și diverse sosuri (Foto: Profimedia)

Festivalul a atras, de-a lungul anilor, numeroși restaurante și vânzători de alimente, fiecare prezentând interpretarea lor unică a sandvișului Torta. Restaurante locale de tacos, tarabe de mâncare stradală și bucătari renumiți s-au adunat pentru a prezenta creațiile lor delicioase unei mulțimi dornice să încerce mâncare bună.

Vizitatorii au avut parte de o gamă largă de umpluturi pentru sandvișul Torta - sosuri și topping-uri diverse pentru a se potrivi papilelor lor gustative, făcând din Feria de la Torta un eveniment cuprinzător care satisface chiar și preferințele celor mai pretențioși gurmanzi.

Nu este doar un festival alimentar. Dincolo de mâncarea delicioasă, vizitatorii s-au putut bucura de o serie de activități culturale și de divertisment: spectacole de dans folcloric, muzica live și expoziții de artă tradițională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Dumitru Constantin Dulcan jpeg
image png
Dr Ovidiu Gramescu 4 png
crestere salarii jpg
harta europa de est romania lupa foto shutterstock
politia rutiera cauciucuri de iarna jpeg
cos de cumparaturi jpg
bloc rezidential Otopeni jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net