„Secretul” prin care un bărbat a reușit să strângă o avere în fiecare an: „Câștig suficient de bine încât...”. Care este principalul dezavantaj descoperit

Un american, pe nume Davrick Hayes, a ajuns să strângă o avere, câștigând 211.000 de dolari pe an. Cum? Ei bine, a fost nevoit să aibă două locuri de muncă cu normă întreagă în același timp, însă spune că „nu a fost atât de greu”. Care a fost principalul dezavantaj al faptului că a lucrat cu normă întreagă pe două job-uri simultan.

A reușit să strângă o avere în fiecare an / Foto: Freepik
A reușit să strângă o avere în fiecare an / Foto: Freepik

Davrick Hayes, un american de 31 de a ani stabilit în Bismarck, Dakota de Nord, a început în anul 2021 să aibă două locuri de muncă cu normă întreagă în același timp: „M-am mutat în Midwest din Downey, California, chiar înainte de pandemie, deoarece costul vieții în Los Angeles era astronomic. Sunt analist de asigurare a calității (QA) și, chiar dacă locul meu de muncă din Los Angeles era la doar 15 mile distanță, naveta mea era de aproape două ore dus-întors. În clipa în care am ajuns în Dakota de Nord am fost mai fericit!”, a povestit el, potrivit Adevărul.ro.

Un anunț de pe Crainglist i-a atras atenția

Davrick Hayes a fost angajat, în iulie 2021, de o companie de dezvoltare de software personalizat. Două luni mai târziu, a mai obținut un loc de muncă cu normă întreagă la GreatAmerican Financial Services. Primul său contract s-a încheiat în februarie 2022, iar atunci s-a angajat în altă parte, la First Republic Bank.

„La apogeul carierei mele de double dipping (două slujbe full-time), câștigam 211.200 de dolari pe an - mai mult decât mi-am imaginat vreodată pentru mine”, a mai dezvăluit bărbatul. Astfel, ajunsese să câștige 45 de dolari pe oră la un loc de muncă și 65 de dolari pe oră la celălalt, conform declarațiilor sale, verificate de businessinsider.com.

Cum a început totul? Un anunț de pe Crainglist i-a atras atenția: „Fiți plătiți să vă jucați jocuri video”, așa că nu a stat prea mult pe gânduri, mai ales că nu a avut nevoie de experiență pentru a începe.

„Nu știam ce era QA la acea vreme. După ce am fost contractat să lucrez pentru compania de jocuri video, am devenit un mare susținător al industriei QA. Treaba unui QA este să se asigure că produsele funcționează. Companiile vor avea un set minim de cerințe care trebuie îndeplinite înainte de a-și lansa produsul, iar treaba celor de la QA este să testeze produsul în raport cu aceste cerințe și să raporteze orice problemă pe care o găsesc”, explică Davrick Hayes.

Principalul dezavantaj al faptului că lucra la două locuri de muncă

Dubrick Hayes a fost sincer cu angajatorul său cu privire la faptul că avea două joburi, dar l-a asigurat că munca sa nu va fi afectată. Singura problemă cu care s-a confruntat, a spus el, a fost programarea întâlnirilor.

„A fost un volum mare de muncă, dar ușor de gestionat, deoarece rolul meu de QA la GreatAmerica (unul din cele două locuri de muncă) era un rol hibrid, cu unele testări manuale și de automatizare. La First Republic Bank (job-ul pe care și l-a luat în februarie 2022), m-am concentrat pe automatizare. Pare mult când spun că am lucrat 16 ore pe zi, dar nu este așa”.

Mărturisește că cel mai mare dezavantaj al celor două slujbe cu normă întreagă în același timp a fost lipsa unei vieți sociale, dar nu a contat atât de mult, fiind pandemie. În acest an, GreatAmerica a desființat echipa din care făcea parte, iar banca a dat faliment, astfel că ambele sale contracte au luat sfârșit.

„Eram foarte stresat în privința finanțelor mele, deoarece tocmai cumpărasem o casă și nu mă așteptam să pierd ambele locuri de muncă într-o lună”.

La sfârșitul lunii martie 2023, și-a luat un alt loc de muncă (inginer de automatizare QA) și a început să se bucure de echilibrul dintre viața profesională și cea privată cu un singur loc de muncă. Totuși, nu s-a rezumat la un singur job și a înființat ForgeQA, o agenție de recrutare de personal care își propune să aducă mai multă vizibilitate în industria QA.

„„Dar, după ce am avut o dublă activitate timp de aproximativ doi ani, câștig suficient de bine încât să nu mai am nevoie să am două locuri de muncă cu normă întreagă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net