Un român a încercat să strângă o avere după ce s-a dat drept femeie. Ce s-a întâmplat după ce a şantajat un bărbat cu pozele indecente primite

Un bărbat în vârstă de doar 33 de ani, din județul Satu Mare, s-a decis să își pună la folos spiritul său de antreprenor. Ideea de afaceri era una cu adevărat inedită, care, inițial, a reușit să îi aducă suma frumușică de 15.000 de euro! Însă, din păcate pentru bărbat, „afacerea” sa era atât de inedită încât a atras și interesul poliției, care l-a reținut pentru 24 de ore.

Poliția a intrat imediat pe fir
Poliția a intrat imediat pe fir

Din fericire, trăim într-o perioadă în care fiecare dintre noi are oportunitatea de a-și începe propria afacere, dacă avem capitalul necesar, cât și o idee strălucită. Din păcate, printre cei care au asemenea idei „strălucite”, nu toți au îndeajuns de multă înțelepciune pentru a realiza că nu toate aceste idei se încadrează în limita legii. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, într-o astfel de situație complicată s-a găsit și un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Satu Mare. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după ce poliția a aflat despre „afacerea” sa.

Planul bărbatului era unul simplu: acesta și-a făcut mai multe conturi pe rețele de socializare, în care pretindea a fi femeie. Până aici, cu siguranță bizar, dar nimic ilegal! Însă, acesta a șantajat un alt bărbat (în vârstă de 39 de ani), cerându-i suma de 15.000 de euro, pentru a nu face publice mai multe poze indecente, pe care le avea cu acesta. Desigur, autoritățile au intrat imediat pe fir, iar „antreprenorul” a fost reținut.

S-a prefăcut că este femeie și a șantajat un bărbat

Bărbatul ar fi întreprins aceste acțiuni în perioada 2022-2023, iar autoritățile spun că ar fi făcut mai multe conturi sub o identitate falsă, de femeie. El s-a folosit de această identitate pentru a cere suma de 15.000 de euro, șantajându-l pe bărbatul de 39 de ani și amenințând că va face pozele pe care le avea cu acesta, în diverse ipostaze sexuale.

Se pare că deși suma ar fi fost trimisă către suspect, el nu s-a mulțumit cu atât, așa că a trimis pozele către toți cunoscuții persoanei păgubite. Acum, el este cercetat pentru șantaj, violarea vieții private și înșelăciune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net