Femeia care s-a îmbogățit din greșeală. A cumpărat un tablou cu 4 dolari, dar a primit pe el o avere

Ultima actualizare:

O femeie din SUA a avut parte de surpriza vieții ei! A cumpărat, cu doar 4 dolari, de la un magazin de vechituri din orașul Manchester, statul New Hampshire, un tablou semnat de pictorul N.C. Wyeth. Nu a acordat prea multă atenție la început lucrării, însă, s-a dovedit că aceasta are o valoare uriașă.

Tabloul cumpărat cu doar 4 dolari are o valoare uriașă / Foto: Casa de licitații Bonham Skinner
Tabloul cumpărat cu doar 4 dolari are o valoare uriașă / Foto: Casa de licitații Bonham Skinner

În urmă cu câțiva ani, o femeie din SUA a achiziționat, cu doar 4 dolari, un tablou dintr-un anticariat din orașul Manchester, New Hampshire, semnat de pictorul Newell Convers Wyeth. Intrase, de fapt, în magazin, pentru a căuta niște rame second hand, dar, faptul că lucrarea părea a fi semnată de celebrul pictor a făcut-o să-l cumpere. Ajunsă acasă, a căutat pe internet câteva informații despre el, dar nu a găsit mai nimic, așa că, l-a pus pe un perete în dormitor.

Ce valoare are, de fapt, lucrarea semnată de pictorul N.C. Wyeth

Câțiva ani mai târziu, a decis să îl pună într-un dulap, iar în urmă cu câteva luni, în timp ce făcea curățenie prin casă, a dat peste el. Ulterior, a publicat pe o pagină de Facebook, intitulată „Things Found in Walls”, care este dedicată „poveștilor despre lucruri pe care le-ați găsit în pereți, dezgropate în curtea voastră sau în acea casă abandonată de peste drum de casa bunicii voastre”, câteva fotografii cu tabloul.

Datorită comentariilor date de către internauți la postarea ei, a luat deciazia de a o contacta pe Lauren Lewis, un fost curator care a lucrat cu picturi realizate de trei generații ale familiei Wyeth. Aceasta i-a dezvăluit că „opera este autentică 99%”.

„Deși, cu siguranță, avea câteva mici zgârieturi și i-ar prinde bine o curățare a suprafeței, era într-o stare remarcabilă, având în vedere că niciunul dintre noi nu avea idee despre călătoria sa în ultimii 80 de ani”, a declarat Lauren Lewis, potrivit TheArtNewspaper.com.

Astfel, surpriză! Tabloul intitulat „Ramona”, aparține pictorului american N.C. Wyeth și va fi scoas la licitaţie luna aceasta, de casa de licitații Bonhams Skinner, valoarea sa fiind estimată la 250.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net