O descoperire banală a schimbat viața unei familii! Un simplu tablou s-a dovedit a fi o comoară uriașă

Viața unui cuplu britanic urmează să se schimbe complet, datorită unui tablou descoperit din întâmplare, în aripa de oaspeți a castelului pe care îl dețin. Se pare că opera de artă ar aparține pictorului John Constable, iar datorită acestuia, problemele financiare ale celor doi se vor evapora peste noapte! Tabloul ar valora o avere, potrivit experților!

Simon Houison Craufurd, și soția sa, Adity, sunt proprietarii castelului Craudfurdland, din Scoția, vechi de aproximativ 800 de ani. Iar pe lângă clădirea în sine, ei dețin și terenul de 250 de hectare, din jur. Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, moștenirea impresionantă nu garantează și stabilitate financiară, iar în ciuda faptului că cei doi primesc oaspeți și oferă diferite activități la castel, costurile de întreținere sunt mult prea mari pentru cuplu, ajungând la 100.000 de lire sterline, în fiecare an.

Aceștia deja luau în calcul vânzarea casei, însă descoperirea tabloului le-a dat complet peste cap toate planurile! Mai precis, ar fi vorba despre o lucrare a peisagistului englez John Constable, intitulată „Old Bridge over the Avon”. Iar experții care au analizat pictura spun că ar putea fi vândută cu un preț cuprins între 1 și 2 milioane de lire sterline!

Tabloul valorează peste 1 milion de lire sterline

Soarta familiei s-a schimbat datorită unei emisiuni din Marea Britania, „Millionaire Hoarders”, unde experții căută în diferite proprietăți, după lucruri de valoare. Se pare că în urmă cu 10 ani, o casă de licitații declarase că tabloul este fals, așa că proprietarii nu îi mai dădeau mare importanță. „Pictura are potențialul nu doar de a ne schimba nouă viețile– este o moștenire care, aș sper, va continua pentru generații și generații”, a declarat proprietarul tabloului, Simon Craufurd, potrivit sursei citate.

Cei doi vor să invetească banii în castel, iar acesta să poată să rămână moștenire și generațiilor viitoare. Familia Craufurd deținea tabloul încă din anul 1918, când l-a cumpărat de la un colecționar de artă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net