Și-a transformat casa în grădină zoologică! Doarme în cameră cu tarantule și șerpi

Ultima actualizare:

Octavia Marlowe (22 de ani), de profesie tehnician veterinar, are o pasiune pentru animalele exotice! Ea deține nu mai puțin de 200 și a dezvăluit că pe unele le lasă să doarmă cu ea în pat. Octavia are mai multe specii în casa ei, printre care reptile, păianjeni, șerpi, scorpioni, șopârle, arici, șobolani, gândaci și papagali. Tânăra le iubește pe toate la fel!

Octavia Marlowe stând în pat, într-o rochie mov
Octavia Marlowe iubește animalele exotice (Foto: Instagram)

Octavia Marlowe:  „Îmi las reptilele să doarmă cu mine!”  

Îmi las reptilele să doarmă cu mine!”, a declarat iubitoarea de animale, pentru What’s The Jam. Octavia Marlowe, din Arizona, SUA, a dezvăluit că totul a început de la primul ei animal de companie exotic, Pluto – un dragon cu barbă în vârstă de 4 ani, pe care l-a adoptat în 2020. De atunci, a achiziționat alte sute de animale exotice și și-a transformat casa în grădină zoologică.

Octavia Marlowe cu o șopârlă în brațe
Octavia a salvat multe șopârle (Foto: Profimedia)

Octavia, cunoscută pe rețelele sociale după numele Inspire Exotics, a dat asigurări că toate vietățile aflate în grija ei sunt fericite și nu duc lipsă de nimic. Ea și-a transformat sufrageria într-o cameră dedicată special reptilelor.

Dormitorul pentru oaspeți este camera păsărilor, dar am și mai multe șopârle, broaște, salamandre și toate izopodele și gândacii de companie în acea cameră. Holul este dedicat tuturor celorlalte artropode, cum ar fi păianjenii, tarantulele, scorpionii, chilopodele și diplopode.

Le ofer tuturor animalelor mele acvarii de dimensiuni maxime, ceea ce înseamnă că adăposturile lor ocupă mult spațiu.”, a mai spus Marlowe.

Multe dintre animalele Octaviei au fost salvate, în timp ce altele au fost cumpărate. În 2022, s-a concentrat pe îngrijirea artropodelor precum tarantulele și scorpionii. În 2023, a cumpărat o broască râioasă, un șarpe și alte șopârle.

Are și tarantule (Foto: Instagram)
Are și tarantule (Foto: Instagram)

De asemenea, ea a salvat un alt dragon cu barbă de la clinica veterinară la care lucra și a plătit operația pentru a-l putea adopta.

Anul acesta, a cumpărat un șarpe pe nume Egg și a salvat doi papagali, Bumblebee și Niko, cinci șobolani, un arici pe nume Pincushion și Tyrus, o șopârlă. „Nu am un favorit! Toate sunt fascinante”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net