Spune-ne cum scrii, ca să-ți spunem cine ești! Ce curiozități ascunde scrisul de mână

Personalitatea umană este atât de interesantă, mai ales că ea poate fi înțeleasă din mai multe aspecte. Unul dintre ele este scrisul de mână, care dezvăluie lucruri interesante despre tine, de care poate nici măcar nu ai fost conștient până în acest moment.

Ce spune scrisul de mână despre tine / Sursă foto: colaj Click!
Ce spune scrisul de mână despre tine / Sursă foto: colaj Click!

Scrisul de mână diferă de la persoană la persoană, el purtând în același timp și o urmă de originalitate, devenind cartea de vizită a celor care îl folosesc. Fie că vorbim despre un scris lizibil sau indescifrabil, cu litere prea mari sau prea mici, în funcție de situație, modul în care scrii spune ceva despre tine.

Ce fel de persoană ești, în funcție de scrisul tău

Literele prea mari sau prea mici

În primul rând, este importantă dimensiunea literelor. Dacă literele sunt prea mari în momentul în care scrii de mână, acest lucru denotă faptul că ești o persoană empatică, emoțională, care simte mereu nevoia de a-i ajuta pe cei din jurul ei, făcându-se remarcată prin acest aspect.

Dacă ești o persoană introvertită, retrasă, care iubește timpul petrecut în singurătate, fără compania prea multor persoane, cu siguranță literele cu care scrii vor fi unele mici.

Cât spațiu lași între litere

Obișnuiești să lași prea mult spațiu între litere? Ei bine, ar trebui să știi că ești genul de persoană care ia decizii bine gândite și analizate, punând preț pe acțiunile persoanelor mai mult decât pe cuvintele lor.

Dacă spațiul lăsat între litere este mic, dai dovadă de un IQ ridicat și pui mult accent pe dezvoltarea personală și intelectuală.

Literele înclinate spre stânga sau spre dreapta

Dacă scrisul tău de mână este înclinat spre partea stângă, atunci ar trebui să știi că ești genul de individ care se focusează pe propria persoană și gradul de interes față de tine însuți este ridicat la cote înalte. Propria fericirea este prioritară și nu vei permite problemelor celorlalți să o umbrească.

Scrisul înclinat spre dreapta denotă o persoană sociabilă și prietenoasă, capabilă să formeze rapid noi conexiuni cu cei din jur. De asemenea, aceste persoane țin foarte mult la fericirea celor din jurul lor și vor face tot posibilul pentru a o menține.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net