Studentă, lăsată să închirieze o cameră, în schimbul unor fetișuri sexuale

Ultima actualizare:

    O studentă a avut parte de cea mai ciudată ofertă de chirieFoto: Pixabay
O studentă a avut parte de cea mai ciudată ofertă de chirieFoto: Pixabay

O studentă la drept de la o universitate din Paris a avut parte d cea mai ciudată experiență cu chiria. A fost abordată de un proprietar care-i oferea o cameră gratis, cu condiția de a-i îngădui să-i lingă picioarele în timpul relațiilor intime.

Erin Clark (19 ani), originară din Edinburgh, a anunțat pe rețelele de socializare că este în căutarea unei locuințe unde să stea cu chirie pentru perioada de acomodare cu capitala Franței înainte de începerea cursurilor la facultate, relatează Daily Star.

Când părea în sfârșit că a găsit un binevoitor, după lungi căutări, presupusul propiertar i-a făcut o ofertă în schimbul unor cereri indecente care implicau diverse fetișuri sexuale.

Anunțul lui Erin a fost vizualizat și distribuit de foarte mulți utilizatori și s-a bucurat atunci când anume domn „Francisco” s-a oferit să-i pună la dispoziție o cameră, mai ales că pe 22 august va începe cursurile înt-un oraș necunoscut. La început, conversația cu Francisco a decurs normal:

„Bună, încă mai ești în căutarea unei camere?”, a întrebat-o presupusul proprietar, căruia Erin i-a răspuns încântată afirmativ și cerându-i mai multe detalii despre încăpere.

„Este o garsonieră cu o cameră cu două paturi, are o bucătărie, toaletă, un dulap încăpător și un balcon. Este o garsonieră spațioasă, pentru două persoane.” Apoi, discuție a alunecat ușor într-o cu totul altă direcție atunci când Francisco i-a explicat fetei care sunt condițiile: „Sunt docil și am un fetiș pentru picioare, deci poți să ai camera gratis, fără să-mi plătești bani, dar își cer în schimb două favoruri: să-ți ling picioarele uneori și apoi voi purta un dispozitiv de castitate, iar tu vei avea cheia. Ești interesată? Ești de acord cu condițiile?”

Desigur, Erin a refuzat oferta și s-a mulțumit să-i răspundă că „vânătoarea” de camere pentru închiriere decurge bine.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net