Telefoane și televizoare cu 2 euro pe eMAG. Câți români au profitat de oferta ireală. Decizia care a surprins pe toată lumea

Ultima actualizare:

Oferta ireală de la eMAG le-a adus românilor norocoși telefoane și televizoare la prețuri incredibil de mici. Click! îți spune cum a fost posibil așa ceva.

Telefoane și televizoare cu 2 euro pe eMAG
Telefoane și televizoare cu 2 euro pe eMAG

Telefon foarte popular vândul cu 1 leu sau televizor Smart 3D care putea fi achiziționat cu doar 3 lei. Mai ții minte eroarea uriașă din oferta eMAG?

Celebrul distribuitor din România a oferit telefoane, televizoare și laptopuri care costau sub un euro. Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani.

Oferta eMAG: telefoane și televizoare cu 2 euro

E vară, iar căldura devine tot mai apăsătoare, așa că ne-am gândit că n-ar strica să ne amintim una din cele mai hazlii întâmplări din categoria shopping online.

Așadar, nu vă entuziasmați prea tare, căci n-ați pierdut nimic azi din oferta eMAG. Ați ratat însă o șansă uriașă în 2014, căci astfel de prețuri vin o dată în viață. În urmă cu 9 ani, mulți români au achiziționat aproape gratis peste 700 de produse.

Totul s-a întâmplat dintr-o eroare colosală. Celebra companie a listat mai multe reduceri greșite, iar produse extrem de căutate au ajuns să fie vândute pentru sume de nimic. Dacă ne raportăm la cursul valutar din acea perioadă, vedem că televizoare și telefoane performante au putut fi cumpărate cu prețuri cuprinse între 25 de cenți și 2 euro. Da, românii norocoși care au fost atenți la oferta eMAG au achiționat produse de 1 leu sau de 8 lei.

Ce produse eMAG s-au cumpărat la prețuri super mici

Telefon Samsung Galaxy S4, care de altfel era la mare căutare atunci, era redus de la 1.449 lei la doar un leu și a fost și achiziționat, evident, de nenumărați clienți.

Un echipament de rețea, mai exact un switch Cisco Catalyst 2960, a fost cea mai mare reducere eMAG de la oferta de atunci. Ei bine, dispozitivul costa 11.190 lei, dar s-a vândut pentru doar 8 lei.

Ce alte produse din oferta eMAG au avut prețuri super mici? Un televizor LED Smart TV 3D marca Philips, Full HD, cu o diagonală de 117 centimetri costa la acea vreme puțin peste 4.200 de lei. În timpul erorii de pe site-ul companiei, acest produs a putut fi achiziționat de români cu doar 3 lei, adică doar 75 de cenți la acea vreme.

Totodată, dispozitivul Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 s-a dat ca pâinea caldă la același preț de 75 de cenți, deși acesta costa 1.200 de euro la acea vreme.

În total, directorul general Emag, Iulian Stanciu, explica atunci că valoarea totală a reducerilor eronate era de aproape 1,6 milioane de lei. Hai să vedem ce s-a întâmplat cu produsele cumpărate de români?

Ce decizie a luat Emag după oferta greșită

Bineînțeles, românii care au reușit să prindă aceste super reduceri au avut mari emoții crezând că vor fi nevoiți să returneze produsele. La scurt timp după eroare, conducerea eMAG reacționa și spunea că întreaga companie își asumă gafa.

„Vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, spunea Iulian Stanciu, în anul 2014, după eroarea companiei. Astfel, toți cei care au apucat să cumpere televezioare și telefoane aflate la ofertă pe eMAG s-au putut bucura de ele, în timp ce ceilalți români s-au umplut de nervi că nu au prins una din cele mai mari gafe din shoppingul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net