Testul care îi pune în dificultate pe mulți români. Doar cei cu sclipire de geniu găsesc imaginea diferită în 5 secunde

Una dintre cele mai bune modalități prin care ne putem autoevalua nivelul de atenție și inteligență pe care îl avem este prin practicarea testelor IQ. Ele sunt folosite de psihologi în general pentru a testa inteligența unei persoane, iar în zilele noastre sunt disponibile la un simplu Click! distanță de tine! 

image

Dragă cititorule, îți punem la dispoziție astăzi, în ultima zi din weekend, un test IQ de care te poți ajuta ca să-ți măsori capacitatea intelectuală. Ai nevoie de doar 10 secunde pentru a afla. 

Testul IQ al zilei de astăzi. Reușești să-l trecit? 

Provocarea zilei de astăzi constă în depistarea perechii diferite din imaginea prezentată la începutul articolului, iar pentru acest lucru ai la dispoziție doar 10 secunde. 

Timpul trece cu mare rapiditate și pune presiune pe tine, însă acum este momentul să răspunzi. Ai depistat perechea greșită în mai puțin de 10 secunde? 

Dacă da, te încadrezi în categoria persoanelor care au un spirit de observație mult mai bine dezvoltat. Dacă te afli în tabăra opusă, ar trebui să știi că încercarea de astăzi este un pas spre mai bine. Așadar, dacă încă nu ai descoperit răspunsul, ți-l vom prezenta noi. 

Răspunsul testului de observație care i-a pus în dificultate pe mulți

În imaginea de mai jos poți vedea cu ușurință rezolvarea deja încercuită. Cuplul care se diferențiază de restul se află localizat pe a patra coloană, ultimul rând dreapta, iar diferența o constituie coafura femeii. 

Răspunsul testului IQ
Răspunsul testului IQ

Tipuri de teste IQ 

Pe piață au apărut mai multe feluri de teste de inteligență, iar printre ele se numără următoarele: 

Testele de inteligență culturale care sunt folosite pentru a evalua abilități cognitive și se ajută de cunoștințe generale și culturale. 

Testele de inteligență se ajută de problemele de matematică pentru a evalua abilitățile cognitive ale unei persoane. În cele mai multe cazuri sunt întâlnite teste de logică, teste de aritmetică sau teste de geometrie destinate să-ți testeze inteligența.

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net