Testul de inteligență care a luat cu asalt internetul. Ești un adevărat geniu dacă rezolvi ecuația din imagine, mutând doar două bețe de chibrit

Testele de inteligență, în toate formele lor, reprezintă una dintre cele mai bune variante pentru a-ți testa nivelul de atenție și IQ-ul. Astăzi vă punem la dispoziție un puzzle care necesită mutarea a două bețe de chibrit pentru a rezolva ecuația. 

Ecuația care trebuie rezolvată
Ecuația care trebuie rezolvată

În social media a devenit viral un puzzle care necesită rezolvare. Este vorba despre o imagine care afișează o ecuație incorectă. Dacă vei reuși să rezolvi ecuația, te vei număra printre persoanele care dau dovadă de un IQ peste medie. 

Puzzle-ul de inteligență devenit viral pe rețelele de social media 

Din ce în ce mai mulți internauți s-au arătat de-a dreptul intrigați de ecuația care a luat cu asalt rețelele de social media. Ecuația cu pricina este alcăuită din 24 de bețe de chibrit, în total: 33+7=15. După cum probabil ți-ai dat seama, ecuația este una greșită, de aici îți revine ție responsabilitatea de a dedica doar câteva minute pentru a o rezolva și a ajunge la o ecuație corectă. 

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să tragi două dintre bețe de la locul lor și să le muți în altă parte pentru a schimba ecuația. 

Acest puzzle a dat mari bătăi de cap în rândul internauților care au încercat să rezolve această ecuație incorectă. Problema este că acest puzzle, pe cât pare de simplu, pe atât de complicat rezultă a fi pentru mulți dintre internauți. Este recomandat să privești cu mare atenție imaginea și să analizezi mișcările pe care le-ai putea face și s-ar putea dovedi a fi corecte. 

Rezolvarea ecuației 

Dacă după câteva minute pline de încercări rezultatul nu au fost pe măsura așteptărilor tale, tot ceea ce trebuie să faci este să continui să-ți antrenezi mintea prin rezolvarea multor astfel de ghicitori și puzzle-uri de inteligență. 

Pentru a ajunge la ecuația corectă, bățul de chibrit vertical din semnul plus (transformându-l în semn minus) trebuie să fie plasat vertical în partea stângă jos a numărului 5 (15), pentru a obține numărul 16. Acum, deplasează spre stânga bățul de chibrit vertical de jos din cel mai din stânga număr 3 (33), pentru a obține numărul 23.

Ecuația corectă este: 23-7=16.

Rezolvarea ecuației
Rezolvarea ecuației
Rezolvarea ecuației
Rezolvarea ecuației

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net