Testul de inteligență care i-a fascinat pe români! Doar cei cu IQ ridicat îl rezolvă în 5 secunde

Ultima actualizare:

În ultimul timp, o mulțime de teste de inteligență au invadat Internetul, iar românii s-au dovedit extrem de interesați de acestea. O modalitate rapidă și amuzantă de a ne menține mintea ageră, aceste provocări reușesc să testeze rapiditatea de care dăm dovadă în a rezolva probleme de logică. Acest „test” se axează pe capacitatea noastră de observație, iar o mulțime de români au avut bătăi de cap în a-l rezolva. Tu cum te descurci?

image

Imaginea este una simplă, nimic mai complicat decât o înșiruire de litere „Q”, pe un fundal monocolor, cenușiu. Iar în ce privește „testul” efectiv? Ei bine, conform protv.ro, numai cei cu un IQ ridicat vor putea să găsească litera „O”, printre nenumăratele rânduri, în doar 5 secunde! Simplu? Cu siguranță că așa pare la început, însă imediat ce începem să ne uităm peste rândurile identice de litere „Q”, vedem că testul este, de fapt, mult mai greu decât anticipam!

Teste de acest tip par mereu simple la început, dar mereu se dovedesc a fi mult mai dificile decât credem! Problema intervine atunci când devenim stresați să găsim răspunsul în perioada cea mai scurtă de timp, iar apoi devenim frustrați când nu reușim, lucru ce ne afectează concentrarea și mai mult!

Doar cei cu un IQ ridicat rezolvă testul în doar 5 secunde

Dacă deja ați devenit frustrat de lupta cu rândurile de „Q”, ei bine, Click! vă oferă un indiciu! Litera pe care o căutați, „O”, se află în partea din dreapta jos a imaginii! Sperăm că veți avea mai mult succes testul de inteligență acum, însă nu fiți descurajați! Multă lume are dificultăți în a rezolva cerința în doar 5 secunde!

În ce privește IQ-ul, trebuie să știți că valoarea medie este de 100, aproximativ 85% din populația globului găsindu-se cu nivelul de inteligență în jurul acestei cifre. De la 120 în sus, se consideră că există un nivel superior de inteligență, iar de începând de la 140, deja este vorba despre genii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net