Triplă crimă. Directoarea, fiica și șotul ei au fost omorâți la un colegiu

O crimă macabră a avut loc în Colegiul Epsom din Surrey, unde o familie a fost ucisă. Poliția investighează cazul, iar primele concluzii sunt că soțul directoarei este autorul crimei. Și-a ucis soția și fiica, apoi s-a sinucis, conform The Sun.

anglia dubla crima 0 jpeg

Emma Pattison avea 45 de ani și era directoarea colegiului, iar soțul ei, George, avea 39 de ani. Cei doi aveau o fetiță pe nume Lettie.

Cadavrele celor trei au fost găsite în curtea colegiului, la primele ore ale dimineții, în ziua de duminică.

Poliția din Surrey a spus că nu au mai căutat pe nimeni care să aibă legătură cu crima, dar nici nu au oferit informații suplimentare despre caz.

O sursă anonimă, care locuiește în preajma colegiului, a declarat pentru The Telegraph că a anunțat autoritățile după ce a auzit mai multe focuri de armă.

După incident, vecinii lor au spus câteva cuvinte despre victime.

image

„Ea făcea foarte mult jogging”, a declarat unul dintre vecini. „El doar mi-a făcut cu mână într-o zi, în timp ce cu Emma am mai stat de vorbă”, a confesat alt vecin. Ei au mai spus că George era o fire tăcută și tot ce știu despre el este că lucra în domeniul financiar.

Emma a fost văzută de multe ori alergând sau plimbându-se cu bicicleta alături de fiica ei. Chloe Rathbone, în vârstă de 27 de ani, a avut grijă de fetiță și a spus că este „șocată de această veste îngrozitoare”. „Erau o familie atât de drăguță și Lettie era perfectă din toate punctele de vedere, este tot ce ți-ai fi putut dori la o fetiță”, a adăugat Chloe.

Citește și - Crimă abominabilă în Teleorman! Băiat de 18 ani și iubita sa, de 16 ani, uciși cu sânge rece

Cine a fost Emma Pattinson

Emma a marcat istoria colegiului, fiind prima femeie aflată la conducere. În urmă cu șase ani, lucra la Liceul din Croydon din sudul Londrei, dar când a acceptat locul de muncă de la Colegiul Epsom, s-a mutat în Surrey împreună cu familia ei. George era contabil la o firmă de consultanță în management, cunoscută sub numele Tanglewood 2016.

Familia a vrut să aibă un animal de companie, fapt pentru care au cumpărat un labrador, Bella.

Emma a spus, într-un podcast al elevilor, că trece printr-o perioadă de tranziție care este „plină cu schimbări mari”. „Ne-am mutat, ne-am cumpărat un câine, eu am un loc nou de muncă și soțul meu și-a schimbat locul de muncă pentru mine, iar fiica mea a început să studieze la o școală nouă”, a spus Emma.

Ei îi plăcea foarte mult meseria și era entuziasmată de săptămânile pe care le-a petrecut la conducere. Colegii și prietenii ei au descris-o ca fiind o femeie minunată și au spus că le-a „îmbogățit viața copiilor”.

Cheryl Giovannoni, directorul executiv al Girls' Day School Trust, din care face parte liceul la care Emma lucrase înainte, a spus că ea „a fost un membru foarte iubit și respectat al comunității, precum și un șef talentat, un profesor și un prieten foarte bun. Ea ne-a luminat viețile tuturor cu energia, înțelepciunea și bunătatea ei în timpul celor șase ani ca director al liceului Croydon, iar școala n-o va uita niciodată”.

Alastair Wells, președintele consiliului de la Colegiul Epsom a transmis familiei victimelor condoleanțe.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
Biserica Gorunești jpg
Castelul Peles Muntii Carpati Pixabay jpg
pasaj dna ghica jpg
are grija de crocodili instagram jpg
conflict loc de munca
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg