Un bărbat care suferea de migrene a făcut o descoperire șocantă la spital! Nici medicilor nu le-a venit să creadă

Poveste șocantă! Un bărbat vietnamez care a suferit dureri de cap severe și chiar pierderea vederii, în ultimele cinci luni, a descoperit recent că are o pereche de bețișoare pentru mâncat blocate în craniu. Individul de 35 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost internat recent la un spital din orașul Dong Hoi, provincia Quang Binh, după ce s-a plâns de dureri de cap constante, pierderea vederii și sângerări nazale.

Imagine CT
Descoperirea a fost făcută în urma unei scanări CT (Foto: captură video)

Cum au ajuns bețișoarele în craniul bărbatului

O scanare CT (Computer Tomograf) a arătat că are două obiecte străine în craniu. La o examinare amănunțită, obiectele au fost identificate ca fiind bețișoare din lemn, relatează Oddity Central. Se pare că în urmă cu o jumătate de an, acesta s-a îmbătat și a fost implicat într-o bătaie, la un restaurant local. Acest lucru explică modul în care au ajuns bețișoarele în craniul său, deși individul nu își amintește prea bine acea seară.

Medicii i-au scos bețișoarele, iar bărbatul a fost externat. După ce a luat în considerare toate opțiunile, echipa medicală a decis să efectueze o intervenție chirurgicală endoscopică pe nas, combinată cu microchirurgie pentru a închide fistula craniană a pacientului și a bețișoarele rupte. Potrivit doctorului Nguyen Van Man, șeful Departamentului de Neurochirurgie de la Cuba Friendship Hospital, alegerea metodei chirurgicale optime a fost esențială pentru a evita complicațiile.

Bărbatul a declarat că presupune celălalt individ implicat în bătaie i-a înfipt bețișoarele în craniu, prin nas, dar e șocat de faptul că nu își amintește aceste lucru.

Acest caz nu este unic. Cu doar câțiva ani în urmă, a existat un caz similar în Taiwan, în care o femeie s-a ales cu bețișoarele înfipte în creier, după o altercație cu sora ei. A scăpat cu viață, iar obiectele au fost îndepărtate cu succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net