Un bunic de 70 de ani a supraviețuit 5 zile singur pe munte, după ce s-a rătăcit! E un miracol că a fost găsit

Ultima actualizare:

Dispariția unui bărbat în vârstă de 70 de ani în sălbăticia din munții Sierra Nevada s-a încheiat într-o notă fericită, deoarece bătrânul a fost găsit în viață după cinci zile. Warren Elliott, care a dispărut vineri, 19 iulie, a fost găsit miercuri, 24 iulie.

Bătrânul Warren Elliott s-a reunit cu fiul său, după ce s-a rătăcit în Sierra Nevada
Warren Elliott a plâns când s-a reunit cu familia lui (Foto: Placer County Sheriff's Office)

Elliott Warren a supraviețuit mâncând fructe de pădure

Elliott a ieșit la plimbare „într-o zonă pe care o cunoștea”, dar când a încercat să se întoarcă în regiunea în care campa în Rubicon Springs, a început să meargă în direcția greșită, conform People. Pentru a supraviețui, el a dezvăluit că a băut apă dintr-un râu din apropiere „și a găsit o mână de fructe de pădure comestibile”.

Elliott a dispărut inițial după ce s-a îndepărtat de traseul Rubicon Trail. Potrivit Biroului Șerifului din comitatul Placer, el ajuta la întreținerea potecilor, când a dispărut brusc. Când a plecat, el nu era îmbrăcat adecvat pentru a supraviețui mai multe zile pe munte, având pe el doar o cămașă albastră cu mâneci scurte și blugi.

Elliott Warren a fost căutat de sute de oameni

În fiecare zi, în jur de 50-100 de de oameni l-au căutat pe bărbat pe munte. De asemenea, au fost folosite și drone și echipe de câini. După ce a fost localizat, un elicopter l-a dus înapoi în siguranță. Elliott Warren a fost emoționat când s-a reunit cu membrii familiei sale, care s-au temut că nu îl vor mai vedea vreodată.

„Existau îngrijorări că nu va supraviețui pe munte. Este minunat că a fost găsit”, a declarat sergentul Sage Bourassa, la postul local KCRA-TV.

Este o ușurare extraordinară pentru familia și prietenii domnului Elliott”, a spus Biroul Șerifului într-o postare pe rețelele sociale. „Mulțumim din inimă tuturor echipelor de căutare și salvare care au asistat neobosit din întreaga țară.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net