Un fermier și-a suprins în mod inedit soția cu ocazia nunții de aur. Gestul emoționant făcut de bărbat

Un fermier din Statele Unite ale Americii a oferit o demonstrație inedită de dragoste față de soția sa, dând naștere unui peisaj spectaculos. Lee Wilson, un agricultor din Kansas, a decis să marcheze un moment special în căsnicia lor, aniversarea celor 50 de ani de la căsătorie, printr-un gest surprinzător.

floarea soarelui lan jpg

Gestul surprinzător făcut de un fermier pentru soția sa

Împreună cu fiul său, Lee a organizat o surpriză de proporții, plantând în secret un câmp uriaș de floarea-soarelui. Astfel, 1,2 milioane de flori superbe au înflorit pe 32 de hectare de teren, transformând întregul loc într-un adevărat paradis.

Lee Wilson a împărtășit povestea sa cu presa locală, declarând că a dorit să îi ofere soției sale, Renee, un cadou de neuitat pentru această aniversare specială.

M-a făcut să mă simt foarte specială. Nu putea fi un cadou aniversar mai perfect decât un câmp de floarea-soarelui", a spus Renee pentru ABC Kake.

Gestul său nu a trecut neobservat, iar turiștii au început să se adune în număr mare pentru a vizita acest loc superb. Cu aparatele foto pregătite, vizitatorii s-au înghesuit să surprindă frumusețea și măreția acestui câmp de floarea-soarelui înflorit, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Încântați de această oportunitate de a se bucura de frumusețea naturii, oamenii au ales să petreacă timp prețios printre aceste flori minunate, care reprezintă simbolul statului Kansas.

floarea soarelui jpeg

Ce simbolizează floarea-soarelui

În mitologia greacă, se regăsește o poveste fascinantă despre Clytie, o nimfă îndrăgostită de Apollo, zeul Soarelui. La început, Apollo îi răspunde sentimentelor ei, dar ulterior își îndreaptă atenția către o altă nimfă. Într-un acces de gelozie, Clytie dezvăluie tatălui celeilalte nimfe despre relația lor, determinând un act brutal de pedeapsă, în care fiica este îngropată de vie. Furios, Apollo transformă pe Clytie într-o floare-soarelui. Cu toate acestea, legătura ei de dragoste cu zeul Soarelui este atât de profundă încât ea îl urmărește în fiecare zi pe cer, la fel cum floarea-soarelui își urmărește sursa de lumină.

Astfel, floarea-soarelui devine un simbol al loialității și adorației, inspirat de mitul lui Clytie și Apollo. Asocierea cu soarele conferă acestor flori o energie deosebită, făcându-le o alegere perfectă pentru a înveseli și a împărtăși bună dispoziție.

În funcție de culturi, floarea-soarelui capătă semnificații diverse. În cultura chineză, floarea-soarelui este asociată cu viața lungă, vitalitatea și norocul. Nativii americani atribuie acestei flori simbolul recoltei și îi subliniează astfel importanța practică și spirituală în viața lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net