Un milionar și-a dat foc la vilă, ca să nu i-o ia soția la divorț! A amenințat și că ucide câinele familiei

Ultima actualizare:

Poveste demnă de telenovele! Jucătorul de golf profesionist Francis McGuirk (50 de ani) a fost acuzat că și-a incendiat propria casă, doar pentru a nu-i lăsa locuința fostei lui soții, Sarah. Acest lucru s-a întâmplat anul trecut, iar recent milionarul britanic a evitat la limită închisoarea.

O casă în flăcări
Vila a suferit daune majore. (Foto: Shutterstock. Imagine cu caracter ilustrativ)

Francis McGuirk a fost judecat într-un proces care s-a încheiat în urmă cu doar câteva zile. Bărbatul a fost acuzat că, în iunie 2023, și-a incendiat propria casă din orașul britanic Sandwich, din comitatul Kent, pentru a se răzbuna pe Sarah, nevasta lui. Francis știa că nu e nimeni acasă, cei trei copii și femeia fiind plecați, așa că și-a pus planul în acțiune.

Francis McGuirk a amenințat că se sinucide

Francis McGuirk
Francis McGuirk este un jucător de golf (Foto: Profimedia)

McGuirk a mărturisit în fața judecătorului că era furios din cauză că partenera lui de viață îl anunțase că va intenta divorț. El s-a încuiat în casă și i-a dat un mesaj pe telefon soției, care se afla în noaptea respectivă la o petrecere, anunțând-o că va „arde casa până la temelii” și asigurând-o că „o va arunca pe Dolly, cățelușa familiei, pe fereastră în câteva minute”. Când au văzut fum, vecinii au sunat imediat la serviciile de urgență.

Francis McGuirk s-a ales cu arsuri minore în urma incidentului. Proprietatea de la malul mării din Sandwich a suferit însă pagube semnificative, majoritatea camerelor fiind acoperite cu funingine, dar pompierii au reușit să oprească flăcările înainte ca acestea să cuprindă toată vila. De asemenea, ei au reușit să o salveze și pe Dolly, relatează Oddity Central. Francis McGuirk le-ar fi spus echipajelor de urgență că: „Nu am vrut ca nenorocita aia să-mi ia totul”.

Deși McGuirk a incendiat vila din răzbunare, cauzând astfel un mare stres întregii sale familii, judecătorul a luat în considerare și afirmația avocaților săi, care au spus că bărbatul intenționa să-și ia viața în noaptea incidentului.

Astfel, milionarul a scăpat de închisoare, primind doar doi ani cu suspendare. Cu toate acestea, orice infracțiune comisă în această perioadă îl poate trimite în spatele gratiilor. McGuirk a jucat la Prince's Golf Club și s-a clasat cândva printre primii 700 de jucători de golf din lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
angajati corporatisti tineri  Foto Accenture 01 jpg
santorini 4996846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net