Un tablou banal din bucătăria unei bătrâne s-a dovedit a fi o operă de artă inestimabilă! Experților nu le-a venit să creadă cui aparținea

Câți dintre noi nu visează la o modalitate de a ne îmbogăți rapid, fără prea mare efort? Probabil că fiecare dintre noi facem asta, iar ținând cont de cât de profitabilă și populară este loteria, putem spune cu certitudine că mulți dintre români încearcă să transforme acest vis în realitate. Ei bine, o femeie în vârstă din Compiègne (Franța), a reușit să vadă cum acest vis devine realitate! Ea a descoperit în casă un tablou care valorează o avere!

Tabloul s-a vândut cu 24 de milioane de euro
Tabloul s-a vândut cu 24 de milioane de euro

Probabil că cei mai mulți dintre noi se gândesc, poate chiar destul de des, ce bine ar fi dacă am putea să ne îmbogățim rapid, fără prea mare efort. Ei bine, dacă privim la cât de profitabilă și populară rămâne loteria în ziua de azi, cât și unele apariții mai noi în țara noastră, cum ar fi pariurile sportive, ori jocurile de noroc, putem spune că mulți români încearcă să transforme acest vis în realitate, însă doar foarte puțini dintre noi reușim vreodată!

Însă, o femeie în vârstă, din orașul Compiègne (Franța), a reușit să vadă cum acest vis se împlinește și în realitate, fix sub ochii ei! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la atlas-geografic.net, femeia a descoperit că tabloul pe care îl avea deasupra aragazului, în bucătărie, este, de fapt, un original, iar valoarea lui este de 24 de milioane de euro!

Tabloul din bucătărie valorează 24 de milioane de euro

Femeia, cât și rudele ei, au crezut tot timpul că pictura este doar o icoană veche, așa că în anul 2019, au chemat un expert pentru a o evalua. Însă, când expertul a sosit la fața locului, a văzut imediat că icoana nu era un simplu tablou vechi, ce valora câțiva euro, ci opera pictorului florentin Cimabue, datând tocmai din secolul XIII!

Tabloul are un subiect evanghelic, batjocorirea lui Iisus, iar mai mulți experți din Franța au confirmat că este o operă originală a lui Cimabue. Bătrâna a reușit să scoată tabloul la licitație, unde s-a vândut cu suma fabuloasă de 24 de milioane de euro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net