Un urs pofticios a furat dulciuri din mai multe locuințe! Știe să deschidă frigiderul singur

Un urs din statul California a intrat în mai multe case și a furat prăjituri. Rezidenții l-au botezat Oreo, după ce a fost văzut mâncând dulciuri de la acest brand, pe care și le însușise dintr-o locuință. Hoțul pofticios știe să își deschidă singuri ușa de la frigider și, deși ar avea de unde să aleagă mai multe feluri de mâncare, el fură doar desert.

Un urs își deschide frigiderul singur
Ursul Oreo își deschide frigiderul singur și caută dulciuri (Foto: captură video)

Ursul Oreo s-a obișnuit să fure

Cea mai recentă spargere a dat-o de 24 mai, atunci când o femeie îngrozită l-a văzut cum intră în casa vecinilor și se întoarce afară cu o pungă de dulciuri. M-am speriat de moarte! Nu l-am mai văzut niciodată atât de aproape, a declarat Vina Khoury, pentru postul ABC.

Aceeași casă din Canyon Crest Drive a fost ținta animalului cu o săptămână în urmă, iar Khoury a mărturisit că anul trecut același urs i-a furat și ei un tort cu ciocolată. Dar cel mai mult îi plac biscuiții.

„De aceea l-am numit Oreo. Nu doar se plimbă prin jur. El intră în case. Așa că acum, este un lucru foarte înfricoșător să lași o fereastră deschisă sau poarta deschisă. Suntem obișnuiți cu urșii în jur – doar că acesta este prea confortabil. Își deschide ușa singur, intră în casă, împinge ferestrele.”, a mai spus ea

Potrivit ABC7, unii locuitori ai cartierului se întreabă dacă infamul hoț poate fi prins în capcană și mutat „deoarece acum are o obsesie pentru acele dulciuri și dă spargeri pentru a-și lua gustarea preferată”.

Cu toate acestea, nu toți sunt la fel de îngrijorați de ursul din cartier, recunoscând că tot ceea ce își dorește animalul este un mic răsfăț. „Ursii vin în fiecare luni”, a spus localnicul Richard Mosteller pentru KTLA 5. „Ei doar trec pe aici și verifică ce este în coșurile de gunoi. caută mâncare și sunt destul de inofensivi”. Deoarece ursul nu a dat semne de agresiune, nimeni din cartier nu a făcut până acum un raport oficial oficialilor de la fauna sălbatică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net