Experimentul inedit al unui vlogger român. A comparat prețurile alimentelor din Olanda cu cele din România: „Nu este normal!"

Ultima actualizare:

Un vlogger român stabilit în Belgia a captat atenția conaționalilor prin intermediul unui videoclip recent publicat pe canalul său de Youtube, în care le arată prețurile alimentelor dintr-un Lidl din Olanda. Gigi, așa cum este cunoscut în mediul online, a explicat internauților că, deși locuiește în Belgia, preferă să își facă cumpărăturile în Olanda, deoarece prețurile sunt mult mai accesibile când vine vorba de produse alimentare.

Vloggerul Gigi.
Vloggerul Gigi.

Ideea acestui videoclip a pornit după ce Gigi a urmărit un Live al antreprenorului Sorin Constantinescu, în care acesta menționa că a observat niște filmulețe în care oamenii filmau prețurile din Germania la Lidl, care erau mai mici decât cele din România. "Mi-a stârnit curiozitatea. Vreau să văd cu ochii mei!", a exclamat Gigi.

Ce prețuri sunt la Lidl din Olanda

Vloggerul român a prezentat apoi înregistrările din magazinul Lidl din Olanda, evidențiind prețurile pentru diverse alimente. Printre acestea se numără mere roșii la prețul de 2.5 € per kg, pere la 2.29 € per kg, sau banane la 1.49 € per kg. Comparativ cu prețurile din România, vloggerul a constatat că unele produse sunt aproape duble ca preț în țara sa natală.

Părerea românilor cu privire la costurile alimentelor din această țară

Reacțiile la aceste diferențe de prețuri au fost variate printre români. Unii au remarcat că prețurile din Olanda sunt semnificativ mai mari decât cele din România, evidențiind discrepanțele dintre cele două țări. Alții au remarcat că, în comparație cu alte țări europene, prețurile din Olanda sunt mai avantajoase.

În contextul acestor observații, unii români au exprimat frustrarea față de diferențele de prețuri, subliniind că acestea nu sunt normale. Un alt aspect evidențiat a fost legat de nivelul salariilor, cu mențiunea că, în ciuda prețurilor mai mari, salariile din țările occidentale sunt, în general, mai mari decât cele din România.

În final, videoclipul vloggerului român a stârnit un interes considerabil în rândul comunității online, reușind să genereze dezbateri aprinse privind prețurile alimentelor și disparitățile economice dintre diverse țări europene.

image
image
image
image
image
image
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net