Unde se află „aurul negru” al României! Locația excelentă pentru relaxare ascunde adevărate miracole

Există un loc în țara noastră unde un număr impresionant de oameni merg, nu doar pentru a se relaxa departe de stresul vieții cotidiene, ci și pentru tratamentele incredibile oferite la această stațiune. Cunoscut și ca „aurul negru” al României, acest loc de pe litoralul Mării Negre este o adevărată comoară pentru sănătate, pe care nu trebuie să o ratați! Este vorba, după cum poate deja intuiți, despre stațiunea Techirghiol!

Locația excelentă pentru relaxare ascunde adevărate miracole
Locația excelentă pentru relaxare ascunde adevărate miracole

Țara noastră este una plină de comori, pe care, din păcate, mulți dintre noi le ignorăm, deoarece nu sunt promovate pe atât de mult pe cât ar trebui! Iar în România există un loc anume unde un număr uriaș de turiști din întreaga țară vin anula, fie pentru a scăpa de stresul de zi cu zi, ori pentru a beneficia de tratamentele incredibile oferite în această stațiune. Cunoscut și ca „aurul negru” al României, nămolul din acest loc are nenumărate efecte benefice pentru sănătate, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro.

Lacul Techirghiol, unde puteți găsi faimoasa stațiune balneară cu același nume, deține marca înregistrată la OSIM, iar românii se grăbesc să ajungă aici de fiecare dată când au ocazia de a pleca într-o vacanță. Nămolul de aici este folosit pentru tratarea diferitelor boli, cum ar fi, de exemplu, afecțiunile reumatismale degenerative.

Nămolul de la Techirghiol este folosit la mai multe tratamente

Nămolul este numit și „aurul negru” al României
Nămolul este numit și „aurul negru” al României

Desigur, nămolul de aici este util și la alte tipuri de probleme de sănătate. De exemplu, cei care suferă de boli precum Parkinson, atropatie psoriazică, ori chiar și spondilită anchilozată, pot observa o îmbunătățire a stării de sănătate, după ce beneficiază de tratamentul cu nămol de la Techirghiol.

Se pare că fenomenul din acest loc nu este deloc unul nou. Încă de pe vremea romanilor, oamenii veneau în acest loc pentru a se trata cu nămol. Acesta este complet natural, format în urma diferitelor procese geologice, de-a lungul timpului. Acest loc plin de legende este o adevărată comoară, atât pentru turiștii obișnuiți, cât și pentru cei care vin aici în speranța unui tratament.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net