Viața Mălinei Elena, cea mai frumoasă șoferiță de TIR, atârnă de un fir de păr. Tânăra se află în spital, iar următoarele zile sunt decisive pentru viața ei

Ultima actualizare:

O veste cutremurătoare a ajuns în comunitatea camionagiilor din România: Mălina Elena Dragomir, cunoscută ca fiind cea mai frumoasă șoferiță de TIR, se află în stare gravă la spital. Tânăra, care a câștigat concursul de miss "Cea mai tare din parcare" în urmă cu patru ani, s-a confruntat recent cu probleme hepatice severe, necesitând un transplant de ficat. În acest moment crucial, colegii din comunitatea de camionagii îi transmit mesaje de încurajare și se roagă pentru ca ea să depășească cu bine această încercare dificilă.

Mălina Elena Dragomir. Foto: arhiva personală.
Mălina Elena Dragomir. Foto: arhiva personală.

De la titlul de Miss la șofer profesionist

Mălina Elena Dragomir nu este doar o șoferiță de TIR, ci și o femeie remarcabilă care a făcut trecerea de la titlul de miss la șofer profesionist. În 2019, ea a devenit cea mai votată colegă în cadrul concursului "Cea mai tare din Parcare", un eveniment organizat online. De atunci, a devenit una dintre cele mai cunoscute șoferițe profesioniste din România, cucerind aprecierea și respectul comunității de camionagi.

Urgența transplantului hepatic

Starea de sănătate a Mălinei a fost adusă în atenție de către Ilie Matei, cunoscut sub numele de "omul șoselelor". Potrivit informațiilor furnizate, ficatul tinerei a cedat, impunând necesitatea unui transplant hepatic urgent. Pe data de 21 ianuarie, Mălina a fost supusă intervenției chirurgicale care a durat 8 ore, beneficiind de un transplant de ficat de la o familie care a decis să doneze organele unui membru aflat în moarte cerebrală, scriu cei de la stiridiaspora.ro.

Ore decisive pentru viața Mălinei

În prezent, orele și zilele care urmează sunt decisive pentru evoluția postoperatorie a Mălinei. Comunitatea de camionagii îi trimite gânduri de încurajare și rugăciuni, dorindu-i acesteia o recuperare rapidă și o revenire la starea de sănătate optimă.

În mesajul său, Ilie Matei a subliniat solidaritatea din comunitatea de camionagi, menționând că toți sunt alături de Mălina în această perioadă dificilă. Mesajele de încurajare și gândurile pozitive se multiplică în mediul online, demonstrând unitatea și sprijinul puternic al colegilor săi din breaslă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net