Viața șocantă a lui Charlie Chaplin. Era agresiv cu femeile și le imita gesturile din timpul partidelor de sex

Charlie Chaplin a obținut faima și respectul internațional ca actor, regizor și producător. Considerat unul dintre cei mai mari actori de comedie din toate timpurile, el s-a iubit cu multe femei. Chiar și așa, a dus o viață singuratică, marcată de nenumărate scandaluri amoroase. Mai mult decât atât, se pare că artistul era agresiv cu o categorie de femei.

Charlie Chaplin era violent și ura femeile / foto: Historia.ro
Charlie Chaplin era violent și ura femeile / foto: Historia.ro

Charlie Chaplin este unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului. Acesta a trăit o viață incredibil de interesantă atât pe platourile de filmare, cât și în spatele camerelor de filmat. Deși reușea să aducă zâmbetul pe buzele tuturor atunci când publicul îl vedea pe micile ecrane, în spatele tuturor rolurilor pe care le interpreta, se afla o persoană neîncrezătoare, care se temea să fie abandonată și care, uneori, devenea violentă. Potrivit biografului Peter Ackroyd, personalitatea actorului era de-a dreptul sumbră.

Charlie Chaplin a fost adesea curtat de femei celebre de la Hollywood, iar pe unele dintre ele le ridiculiza la petreceri, mărturisește celebrul scriitor în cartea sa, relatează Historia.ro. Actorul le imita adesea pe aceste femei și le copia comportamentul pe care ele l-ar fi avut în timpul actului sexual.

Charlie Chaplin s-a culcat cu peste 2.000 de femei

Nu este sigur dacă toate aceste femei au fost vreodată în patul său sau dacă pur și simplu momentele de actorie erau inventate. Ceea ce este sigur, este faptul că Charlie Chaplin s-a culcat cu aproximativ 2.000 de femei de-a lungul anilor și se lăuda frecvent cu acest lucru.

Comportamentul lui Charlie Chaplin față de femei lăsa de dorit. Atitudinea lui complicată se reflectă în filmele sale. La televizor, artistul apare adesea timid cu femeile respectabile. Cu toate acestea, față de femeile „libere” sau „ușuratice”, el era vulgar și agresiv – își folosea bastonul, de exemplu, pentru a le prinde de gât sau de picioare și pentru a le trage mai aproape.

Cu o ocazie, când a fost întrebat cum este femeia ideală în opinia lui, actorul a răspuns: „Nu sunt tocmai îndrăgostit de ea, dar ea este în totalitate îndrăgostită de mine”. Charlie Chaplin nu avea deloc încredere în femei, se temea să nu fie abandonat și înșelat, iar orice semn necugetat din partea iubitelor lui îi putea stârni crize de gelozie, mai spune Peter Ackroyd.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net