VIDEO Cum arată spectaculosul TIR Dracula, care face senzație în întreaga lume. Cât a costat „tunarea”

Este un titan al șoselelor, iar felul în care a fost transfomat uimește pe orice îl vede oriunde în lume. De altfel, a fost și premiat la mai multe concursuri internaționale. Spectaculosul TIR „Dracula” face senzație în întreaga lume. Șoferul și totodată proprietarul TIR-ului este atât de pasionat de meseria sa încât a investit o adevărată avere în „tunarea” mastodontului.

image

Din cele 68 de camioane, unul este special

Ovidiu Orădan este proprietarului celui mai spectaculos TIR din România și cu care face senzația oriunde ajunge în lume. Pasiunea pentru camioane o rae de mic copil, iar când a crescut a ales aceeași meseria ca a tatălui său: șofer de TIR. Dar nu s-a mulțumit cu unul obișnuit așa că a muncit pe brânci, a strând bani și a investit bani cât valoarea unui apartament ca să își transforme TIR-ul într-unul cu totul special.

Împreună cu familia, Ovidiu Orădan deține 68 de camioane, dar doar unul este tunat.

„Pasiunea am avut-o de când eram mic, deoarece tatăl meu a fost șofer de TIR și am avut o înclinație pentru camioane. În anul 2001 am obținut permisul profesionist pentru camioane. În 2001 am și început viața de șofer de TIR, am lucrat la un verișor de-al meu. În 2004 mi-am deschis o firmă eu cu sora mea și de atunci lucrăm pentru noi. Eu cu sora mea și tatăl meu. Avem 68 de camioane în firmă și eu lucrez cot la cot, vreau mereu să fiu în preajma lor, să vorbesc cu clienții”, declară Ovidiu Orădan pentru Adevărul.

Arădenul în vârstă de 41 de ani spune că și-a dorit și el un camion personalizat după ce a umblat în toată Europa și a văzut la alții. A fost visul lui.

image

„Am ținut să am și eu un camion după care se întoarce capul. Camionul muncește. A colindat toată Europa înafara de Elveția și Anglia. Am fost și în Italia unde am fost premiat în primele 20 de camioane din 200, în Ungaria a fost printre primele, anul acesta în Slovacia, în primele 20 de camioane”, mai adaugă Ovidiu.

Cât a costat Camionul Dracula

Pictura și interiorul sunt inspirate din războaiele lui Vlad Tepeș cu turcii și prezintă inclusiv otomani trași în țeapă, dar include și imaginea castelului Bran.

În cabina camionului totul este aranjat ca în legendele cu Dracula. Interiorul este îmbrăcat în piele inscripționată cu însemne inspirate din poveștile cu vampiri și vârcolaci. În loc de pat are un sicriu alb, în care acesta spune că doarme fără probleme în parcările de pe traseele curselor pe care le face prin Europa.

image

Camionul Dracula impresionează prin unitatea picturii – tema de pe cabină fiind continuată pe semiremorca de tip izotermă, efortul și investiția fiind mult mai mari decât alegând o prelată imprimată. Interiorul continuă tema de sorginte românească, fiind adăugate decorațiuni mai mult sau mai puțin convenționale – un sicriu, statuete, căni cu motive specifice etc.

Toate decorațiunile de interior au fost realizate manual timp de aproape 8 luni atât pentru autotractor, cât și pentru semiremorcă. Totul a costat 70.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net