Vila de protocol a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la vânzare! Prețul este unul exorbitant

Una dintre vilele de protocol pe care Nicolae Ceaușescu le-a folosit în perioada în care ocupa funcția de adjunct al ministrului Forțelor Armate a fost scoasă la vânzare. Vila de opt camere este situată în Predeal, iar cei care intenționează să o achiziționeze trebuie să scoată din conturi o sumă deloc de neglijat! 

image
Vila de protocol a lui Nicolae Ceaușescu este scoasă, din nou, la vânzare

Construită în stil tradițional, ce amintește de casele cu cerdac din zona muntenească a țării noastre, „Vila Ceaușescu” a primit acest supranume datorită utilizării ei de către fostul dictator comunist în perioada 1950 – 1958.

Citește și: Fosta vilă a lui Ceaușescu nu-și găsește cumpărător 

Imobilul în cauză este construită în 1927, are un etaj, opt camere și trei băi, o amprentă la sol de 161 metri pătrați , o suprafață de teren de 1.350 de metri pătrați și o suprafață construită de 322 de metri pătrați. Ea se află pe strada Nicolae Bălcescu, la numărul 39.

Dotările vilei de protocol nu sunt unele de ignorat, însă și prețul solicitat pentru achiziționarea acesteia aste unul pe măsură.

Căsuța este situată la doar trei minute distanță de pârtia de schi, iar agenția imobiliară care a scos locuința la vânzare îi face reclamă intens! Locuința deține un dormitor de peste 10 metri pătrați, dar și o baie de șapte metri pătrați. În plus, are propria zonă spa, de 25 de metri pătrați, cu un jacuzzi încăpător, iar în curte este amplasat un foișor. Nu lipsește crama, iar spațiile de depozitare sunt numeroase!

Vezi și: Nicolae Ceaușescu și-a ascuns cele nouă pasiuni secrete 

Pentru ce preț poate fi cumpărată vila din Predeal 

Prețul de achiziție al vilei de protocol, în care Nicolae Ceaușescu a locuit pentru o perioadă, depășește un milion de euro, însă în mod cert, ea își va găsi noi proprietari la un moment dat. 

După preluarea puterii depline, Nicolae Ceaușescu a abandonat-o, vila ieșind de sub jurisdicția Ministerului Apărării, chiar în anul în care fostul general-maior devenea secretar general al Partidului Comunist Român.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg