Vrei să ai parte de dragoste și romantism în viața ta? Acesta este obiectul ce nu trebuie să-ți lipsească din locuință

Dacă vrei să ai parte de dragoste în viața ta, atunci obiectul acesta nu trebuie să îți lipsească din locuință! Click îți spune ce anume va atrage romantismul în casa ta!

tehnici feng shui pentru atragerea pasiunii in dormitor jpeg

Feng Shui este o practică tradițională chineză, care se ocupă de aranjarea și organizarea spațiilor într-un mod care sporește fluxul de energie pozitivă, cunoscută sub numele de chi". Termenul „Feng Shui" înseamnă literalmente vânt și apă" în chineză, iar acesta reflectă importanța armoniei și echilibrului în mediul înconjurător.

Feng Shui are rădăcini adânci în filozofia chineză și este bazat pe conceptele de Yin și Yang, cele cinci elemente (lemn, foc, pământ, metal și apă). Practica Feng Shui urmărește să creeze un mediu echilibrat și armonios, care să favorizeze sănătatea, fericirea, prosperitatea și relațiile armonioase. Principiile sale se aplică atât în spațiile interioare, cum ar fi casele și birourile, cât și în spațiile exterioare, cum ar fi grădinile și locurile publice. 

1 reguli de feng shui jpg jpeg

Zona din casă care influențează relațiile este zona de sud-vest. Dacă în această zonă a casei sau a dormitul există dizarmonie, atunci relațiilor vor fi afectate potrivit practicii Feng Shui.  În dormitor, dacă această zonă este dezordonată, plină de haine murdare și gunoaie, atunci relațiile vor fi dezavantajate. Nu este bine nici să amplasați obiecte ascuțite aici.

Astfel, înainte de toate este esențial să mențineți curățenia în casă, mai ales în dormitor, fiind o zonă extrem de importantă când vorbim despre dragoste și relații.  Este bine să folosiți pentru dormitor culori frumoase precum rozul sau roșul, însă să nu le încărcați de prea multă culoare, sunt indicate nuanțele pastelate. De asemenea, în dormitor este esențial să existe simetrii pentru a atrage armonia și pentru a potența conexiunea, astfel puteți avea două noptiere de o parte și de alta a patului. Mobila nu trebuie ținută pe perete pentru a lăsa energia pozitivă să curgă lin. 

Obiectul care va aduce dragostea în viața ta

În zona de sud-vest caracteristică iubirii, în dormitor în mod special, puteți pune plante frumoase, de preferat care să aibă și flori. Este esențial ca aceastea să fie două la număr, nu mai mult și nici mai puțin. Puteți pune și obiecte care să simbolizeze cuplul și dragostea precum o statuie cu doi îndrăgostiți. Totuși, există un simbol care va aduce multă fericire în viața ta dacă îl vei plasa în zona de sud-vest a dormitorului sau a casei.

Rațele madarine aduc noroc în dragoste

Vorbim despre cuplul de rațe mandarine! Ele sunt asociate cu energia pozitivă, fertilitatea și prosperitatea. Acestea sunt adesea utilizate pentru a atrage bunăstarea și norocul în locuință. Rațele sunt adesea asociate cu fericirea în căsnicie și armonia relațională. Ele reprezintă parteneriatul și uniunea în dragoste, cât și prosperitatea și norocul în parteneriate. Mai mult sunt asociate cu fertilitatea, astfel încât, sunt foarte bune pentru cei care își doresc să își mărească familia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net