Incendiu la o hală industrială din Focşani

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea citaţi de Mediafax, pompierii intervin cu toate autospecialele din dotare pentru lichidarea incendiului.

Conform surselor, nu există victime şi nici pagube materiale majore, întrucât hala în care a izbucnit incendiul, construită atât din lemn, cât şi din tablă, era goală, fiind dezafectată. Hala, care are o suprafaţă de circa 1.500-2.000 de metri pătraţi, urma să fie demolată.

În zonă există mai multe depozite de păcură ale societăţii locale de termoficare, Enet Focşani SA, însă pompierii spun că nu există pericolul ca incendiul să se extindă acolo, focul fiind izolat.

Şeful ISU Vrancea, Flaviu Viscop, a precizat că incendiul a fost anunţat în jurul orei 11.50, la faţa locului fiind trimise iniţial trei echipaje de pompieri, Ulterior, alte trei echipaje au fost trimise pentru lichidarea incendiului, care se manifesta atât la acoperiş, cât şi în interiorul halei.

Sursa citată a spus că pericolul a trecut şi a estimat că incendiul va fi lichidat în aproximativ două ore.

Primele informaţii arată că incendiul ar fi putut izbucni de la scântei produse de aparatele de sudură cu care doi muncitori ar fi lucrat, în cursul dimineţii, în hală.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg