Indicii sinistre pentru 2023, deslușite în profețiile lui Nostradamus. „40 de ani...”

Ultima actualizare:

Celebrele catrene ale astrologului francez Nostradamus ar cuprinde profeții și despre vremurile pe care le trăim. Cel mai faimos profet din toate timpurile care a prezis de la ascensiunea lui Hitler până la atacurile din 11 septembrie ar fi avut viziuni și despre zilele noastre. Iată cum au fost descifrate catrenele care s-ar referi la anul 2023, potrivit History.

Nostradamus despre incalzirea globala jpg

Scrierile astrologului francez sunt consultate și interpretate neîncetat de oameni din întrega lume.

Predicțiile sale, publicate în cartea sa din 1555 Les Propheties, au fost scrise în versuri cunoscute sub numele de catrene. Ele nu fac referire la anumiți ani, de aceea sunt incontestabil greu de interpretat. Experții care le-au consultat și interpretat spun că există indicii despre cum s-ar putea desfășura lucrurile în viitorul apropiat.

„Un mare război”

Potrivit sursei citate, Nostradamus s-ar referi în mai multe catrene la un mare război. Potrivit analizelor, acestea in dică fapte plasate în anul 2023, când există o interpretare asupra unui mare război în anul pe care îl traversăm. Ies în evidență cuvintele: „șapte luni mare război, oameni morți din cauza răului”.

În același catren care conține profeția „marelui război” de șapte luni, ar exista o referire și la momentul în care omenirea ar ajunge pe Marte, aira cest lucru se va întâmpla în același an, 2023, susțin experții citați de History.

Dezastru economic

Pandemia și războiul din Ucraina au provocat blocaje de neconceput în urmă trei ani. Marile economii ale lumii navighează încă în ape tulburi.

Recenetele interpretări ale catrenelor lui Nostradamus indică faptul că întreaga omenire se va confrunta cu profunde probleme economice.

„Atât de sus se va ridica bushelul de grâu”, este un vers din catrenul profetului francez care continuă cu „omul acela își va mânca semenul”.

Experții spu că prin aceste cuvinte clarvăzătorul vorbește despre un sentiment puternic de disperare și foarte multă vrajbă între oameni.

„Va trebui doar să sperăm că referirile la canibalism sunt doar o înflorire poetică decât o predicție directă a vieții în 2023”, spun cercetătorii.

Agravarea crizei climatice

Alte catrene au fost interpretate ca făcând referire la criza climatică, iar previziunile care ar fi pasate în anul 2023 sunt dramatice. Nostradamus, care scrie următorul catren, pare să avertizeze despre și mai multe vremuri întunecate care vor urma:

„Timp de patruzeci de ani curcubeul nu se va vedea.”

„Timp de patruzeci de ani se va vedea în fiecare zi.”

„Pământul uscat va deveni mai uscat,”

„și vor fi inundații mari când se va vedea.”

În timp ce aceste rânduri ar putea sugera o serie de catastrofe apocaliptice, referirile la peisaje „secate” și „mari inundații” indică efectele încălzirii globale.

Alte cuvinte interpretate din catrenele lui Nostradamus ar indica tulburări civile grave în 2023: „mai devreme și mai târziu veți vedea schimbări mari, orori îngrozitoare și răzbunări”.

Un alt catren prezintă o viziune la fel de îngrozitoare despre discordie și violență:

„Trâmbița se scutură de mare discordie.”

„Un acord rupt: ridicarea feței la cer”

„Gura însângerată va înota cu sânge”

„Chipul uns cu lapte și miere zace pe pământ.”

Potrivit recentelor interpretări din scrierile lui Nostradamus oferă o perspectivă destul de sinistră pentru 2023 și ani care cor urma.

Desigur, totul poate fi respins în mod rezonabil ca speculații fără temei, sau fantezii poetice, ale unui visător care a murit cu aproape jumătate de mileniu în urmă.

Cu toate acestea, pe baza paralelelor ciudate dintre catrenele sale și diferitele evenimente istorice care s-au întâmplat deja, merită probabil să ne gândim la viziunile conținute în Les Propheties.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net