Înșelat de soție, un bucureștean s-a răzbunat și a cerut în instanță pisica familiei. A câștigat-o, dar e alergic

Ultima actualizare:

Un anunț postat pe Facebook a adunat sute de reacții și comentarii. Un bărbat care susține că este din București, zona Obor, a postat într-un grup pe reațeaua socială că își donează pisica și a dat detaliile deciziei lui. A rămas cu felina după ce a divorțat de soția lui, dar este alergic la părul de pisică. Intrenauții s-au lansat în comentarii privind soarta pisicii.

image

„Ce vină are pisica?”

În anunțul său, bărbatul a povestit că a divorțat de soție după ce a aflat că nu i-a fost fidelă. Într-un gest de răzbunare, omul a cerut în instanță ca pisica familiei să rămână în grija lui. Să îi ia felina soției a fost mai important decât alergia lui la pisici. Acum caută cu disperare un nou stăpân pentru pisica sa în vârstă de 3 ani.

Pisica i-a aparținut fostei sale soții, care, pe parcursul căsniciei, l-a înșelat cu cel mai bun prieten și cu propriul lui frate, după cum povestește bărbatul. Supărat, s-a decis să divorțeze de soție și să își refacă viața. Dar cei doi aveau o pisică.

Ca să îi facă în ciudă fostei sale soții, bărbatul s-a „luptat” în instanță pentru felină și chiar a câștigat-o.

Acum că s-a terminat procesul iar pisica îi aparține, bărbatul vrea să o doneze altcuiva pentru că este alergic la păr de pisică.

Anunțul bărbatului pentru donarea pisicii

Donatorul spune că nu îl interesează foarte mult la cine ajunge pisica, din rasa Scottish Fold, dar va face totuși o secție.

„Donez urgent pisică rasa Scottish Fold în vârstă de 3 ani. A fost pisica fostei mele soții de care am divorțat pentru că era o panaramă care m-a înșelat cu cel mai bun prieten și cu propriul meu frate.

Am câștigat pisica în instanță doar ca să îi fac în ciudă bagaboantei, iar acum vreau să scap de ea pentru că mereu am fost alergic la părul de pisică.

Nu prea mă interesează la cine ajunge pisica, dar o să fac o selecție totuși.

Trebuie să veniți să o luați personal din București, zona Obor.

Lăsați comentariu aici și vă scriu eu pe Messenger.

Vă rog să nu dați share la postare că nu vreau să afle fosta că dau pisica și să ajung iar în instanță”.

image

Bărbatul a postat anunțul sub identitate anonimă pe grupul de Facebook „Donatii Bucuresti, donatii haine, donatii mobila, donatii electrocasnice”.

Ferească Dumnezeu! Nu mai bine lăsai pisica la femeie? Ce vina are bietul animal ca voi nu va înțelegeți?”, este unul din sutele de comentarii lasate la anunțul bucureșteanului.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net