Adele se mărită! Rich Paul a cerut-o în căsătorie, după doi ani de relație

Bat clopotele de nuntă pentru Adele (34 de ani)! Apropiaţii artistei au confirmat că artista s-a logodit cu agentul Rich Paul, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Iată și un alt detaliu care a dat-o de gol pe artistă! 

Adele este gata să îmbrace rochia de mireasă (Foto: Arhiva Click!)
Adele este gata să îmbrace rochia de mireasă (Foto: Arhiva Click!)

Adele e gata să facă pasul cel mare, după ce s-ar fi logodit cu Rich Paul. Pe lângă spusele apropiaților săi, un inel cu un diamant orbitor purtat la ultimul său spectacol din Vegas vine să alimenteze speculaţiile.

Adele trăieşte o poveste superbă de dragoste alături de iubitul ei Rich Paul, agentul sportiv care de-a lungul timpului a reprezentat nume grele din lumea sportului, potrivit TheMirror.co.uk. Artista în vârstă de 34 de ani, și Rich Paul în vârstă de 41 de ani, ar plănui o nuntă în vara acestui an, după ce Rich i-ar fi pus cea mai importantă întrebare din viaţa sa! Logodna vine la doi ani după ce cuplul și-a făcut publică relația pentru prima dată. Cei doi au început o relaţie la scurt timp, după ce artista a divorţat de fostul soţ alături de care are şi un copil. 

Inelul fabulos cu diamant întăreşte zvonurile care au apărut în ultimul timp. Prima apariţie cu bijuteria a avut loc la BRIT Awards în 2022, însă acum se pare că Adele e gata și de nuntă.

Cântăreața a stârnit pentru prima dată zvonuri de logodnă cu Rich în timpul unei apariții la The Graham Norton Show, anul trecut. Dar, la vremea respectivă, ea nu a confirmat sau infirmat speculațiile.

Adele și iubitul ei, Rich, au fost văzuți ultima dată la Superbowl la începutul acestei luni. În luna mai a anului trecut, Adele a confirmat că ea și Rich s-au mutat împreună. La acea vreme, cântăreața a împărtășit pe Instagram celor 49,9 milioane de urmăritori ai săi o fotografie cu ea și Rich stând în fața unei vile superbe. Fotografia a fost însoţită de mesajul: „Timpul zboară”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
accident Galati FOTO ISU Galati (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
turisti pexels jpg
drum lugoj deva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net