Akhmed Zakayev: Dacă Vladimir Putin e mort, China și SUA știu. Confirmarea va veni după întâlnire

Ultima actualizare:

Zvonuri privind moartea președintelui Federației Ruse au început să apară încă de la sfârșitul lunii octombrie. Purtătorul de cuvânt al serviciilor secrete militare ucrainene a spus atunci că informațiile privind decesul lui Putin reprezintă doar un test prin care se urmărește reacția poporului. Recenta întâlnire dintre Xi Junping și Joe Biden a dat naștere la alte speculații. Cele două mari puteri ar deține informații despre moartea lui Putin.

Vladimir Putin cu mana la gat shutterstock 1367070692 jpg

Într-un interviu televizat, politicianul cecen de opoziție Akhmed Zakaev, care trăiește de mai mulți ani în exil, a vorbit despre posibila moarte a liderului de la Kremlin, dar și despre consecințele acesteia. El susține că și dacă această informație ar fi confirmată, acest lucru ar schimba foarte puțin situația, întrucât Rusia nu mai este condusă de Vladimir Putin de multă vreme, a spus Akhmed Zakayev.

Confirmarea, după întâlnirea dintre Joe Biden și Xi Jinping

Confirmarea morții liderului de la Kremlin ar putea veni după întâlnirea șefilor celor două mari puteri, SUA și China.

"Nu mă angajez să prezic care vor fi consecințele acestei întâlniri, pentru că în timpul ei vor fi ridicate probleme prea serioase. Vor viza în primul rând situația din Ucraina și războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Toate aceste zvonuri despre moartea lui Putin, despre cât de adevărat este acest lucru, vom ști după această întâlnire, deoarece China are informații dacă Putin este în viață sau mort, la fel și SUA. Cred că vor vorbi despre acest subiect".

Sunt convins că Putin nu a jucat de mult timp niciun rol de lider, așa că nu contează dacă trăiește sau e mort. Acesta este sistemul care guvernează Rusia, a fost construit cu foarte mult timp în urmă. Putin nu este o persoană care ia decizii personal legate de război, dar există un sistem care va exista indiferent cine va lua locul lui Putin”, a concluzionat Zakaev.

Akhmed Zakayev, fost prim-ministru cecen, trăiește în Marea Britanie de mai mulți ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net