„Am fost abuzată în mod repetat în copilărie, dar poliția nu m-a luat în serios”. Mărturia curajoasă a Samanthei

Samantha Smith, o supraviețuitoare a abuzului sexual a renunțat la anonimat pentru a-și spune povestea. Tânăra susține că abuzul a început pe când avea doar 5 ani și a avut loc în Shropshire, Telford, iar acum și-a făcut curaj pentru a vorbi despre parcursul îngrozitor pe care l-a avut ca victimă a exploatării sexuale. În urma unui raport devastator despre ororile de la Telford s-a aflat că ea a luat legătura cu autoritățile, care nu au făcut nimic pentru a-i aduce dreptate.

samantha smith abuz sexual jpg

O tânără în vârstă de doar 20 de ani care a fost abuzată sexual vreme de un deceniu, din copilărie până în adolescență, susține că raportul asupra scandalului amplu ce vizează scandalul sexual din orașul Shropshire este singura răzbunare de care a avut parte. De la vârsta de cinci ani, a fost violată în mod repetat până la vârsta de 15 ani. Nimeni nu a fost niciodată tras la răspundere pentru ceea ce i s-a întâmplat.

La fel de interesant: Legătura secretă dintre prințul Andrew și Ghislaine Maxwell, condamnată pentru abuz sexual

Ancheta independentă, publicată pe data de 9 august, relevă faptul că peste o mie de copii au fost abuzați sexual în orașul din Regatul Unit, pe o perioadă de peste 30 de ani. Totodată s-a aflat modul în care abuzurile au fost ignorate, victimele au primit calitatea de vinovați și au fost descurajate să vorbească. Acum, Samantha Smith studiază dreptul la Universitatea Durhan și recunoaște că încă se teme de agresori.

Pe aceeași idee: Una dintre cele mai cunoscute tenismene a dispărut fără urmă, după ce l-a acuzat de abuz sexual pe un fost lider chinez

Samantha Smith, mărturii cutremurătoare despre copilăria îngrozitoare

Poliția din Mercia de Vest și-a cerut scuze în mod public suprabiețuitorilor și a transmis că s-au făcut îmbunătățiri majore în modul în care gestionează astfel de crime. Reprezentanții consiliului Telford și Wrekin și-au cerut, de asemenea, scuze și au transmis că lucrează zi de zi pentru a le oferi sprijin victimelor. Samantha, însă, a rămas cu o traumă despre care încă îi e greu să vorbească, iar frica o cuprinde ori de câte ori se gândește la abuzatori.

„Am fost abuzată în mod repetat în copilărie, dar poliția nu m-a luat în serios. Ceea ce nu știam atunci era că acesta a fost începutul unui tipar de exploatare sexuală nu doar de către acest agresor, ci și de mulți alții. Ani de zile, între cinci și 14 ani, am fost abuzat de bărbați multipli care au lăsat o moștenire devastatoare.

Pe măsură ce viața mea s-a prăbușit, m-am trezit fără adăpost la vârsta de 16 ani și au fost multe nopți în care stăteam acolo - zbuciumată de ură - dorindu-mi să dispar pur și simplu. Încă îmi fac griji că o să-i văd într-o zi pe stradă. Că mă voi lovi de ei în timp ce îmi fac cumpărăturile. Fiecare ceafă a oricărei persoane pe care o văd pe stradă s-ar putea potrivi cu unul dintre agresorii mei, iar inima mi se oprește și mi se pune un nod în gât. Mă tem că nu voi scăpa niciodată cu adevărat”, a mărturisit tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net