Animalul bizar pe care un cuplu l-a adoptat: „Nu am plănuit să îl ținem în casă”. FOTO

Un animal neobișnuit este crescut de o familie din Belgia. Inițial, aceștia nu aveau intenția să-l păstreze pentru o perioadă lungă de timp, ci doar să-l salveze, însă au dezvoltat o puternică atașare față de el.

Animalul bizar pe care un cuplu l-a adoptat
Animalul bizar pe care un cuplu l-a adoptat

Animalul ciudat adoptat de cuplu este un porc mistreț pe nume Oscar. El a fost descoperit de Gregory Guiot în timpul unei partide de vânătoare, când era doar un pui. Guiot a decis să-l aducă acasă pentru a-l hrăni și a-i oferi adăpost, dându-i astfel un nou camin și o familie, scriu jurnaliștii de la Reuters. 

Chiar și după ce l-au dus la o fermă de instruire, Oscar nu a putut fi reintrodus în mediul său natural și a refuzat să mănânce pentru o perioadă. Ca rezultat, Guiot a fost chemat să-l recupereze și să-l aducă înapoi acasă.

De atunci, Oscar a devenit parte a familiei Guiot-Pierre. Cu toate că au fost inițial surprinși de legătura profundă pe care au dezvoltat-o cu acest animal neobișnuit, cei doi acum își dedică timp și efort pentru a se asigura că Oscar se integrează în viața lor de zi cu zi.

Oscar are 80 de kilograme și este un „copil” obraznic

Cu o greutate de 80 de kilograme, Oscar este acum tratat ca un membru deplin al familiei. Guiot și Pierre se străduiesc să îi îndeplinească nevoile și să îl învețe să trăiască ca un animal domestic. În plus, ei îl învață să își anunțe când are nevoie să iasă afară pentru a-și face nevoile, pentru a menține curățenia în casă.

Cu toate acestea, există și provocări. Oscar are un apetit înfometat și uneori împinge mobilierul pentru a ajunge la mâncare sau alte obiecte. Cu toate acestea, el este tratat cu dragoste și are parte de confortul unei canapele, a pernelor pufoase și a unei pături atunci când îi este frig.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net