Atac armat în SUA. Un bărbat a ucis 4 oameni și a rănit alți 3

Ultima actualizare:

Patru persoane au fost ucise, luni, și alte trei rănite, printre care și un ofițer de poliție, în urma unui atac armat care a avut loc în Denver, SUA. Suspectul a fost ucis de polițiști.

Atac armat în Denver, un bărbat a ucis 4 oameni și a rănit alți 3. Foto: captură Youtube
Atac armat în Denver, un bărbat a ucis 4 oameni și a rănit alți 3. Foto: captură Youtube

Potrivit CNN, scenele de groază au început în jurul orei 17.00, când bărbatul înarmat, care nu a fost identificat public, a împușcat și ucis două femei și a rănit un bărbat în apropiere de centrul orașului Denver, a declarat șeful poliției, Paul Pazen, într-o conferință de presă.

SUA: Atac armat în Denver. Schimb de focuri cu polițiștii

Un alt bărbat a fost împușcat mortal în cartierul Cheesman Park, fiind cea de-a treia victimă decedată, iar cea de-a patra persoană a fost ucisă în orașul vecin Lakewood, unde bărbatul înarmat a ajuns cu mașina, urmărit de oamenii legii.

Bărbatul înarmat a fugit de poliția din Lakewood, când ofițerii au încercat să-l tragă pe dreapta și s-a angajat într-un schimb de focuri cu aceștia. Apoi a fugit, pe jos, și a intrat într-un hotel, unde a împușcat și a rănit un funcționar, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Lakewood, John Romero. Bărbatul a tras din nou în ofițerii de poliție, rănindu-l pe unul dintre ei, înainte ca poliția să-l împuște mortal, mai arată sursa citată.

—LAKEWOOD SHOOTING—Officers were involved in a shooting in Lakewood this evening. There are multiple scenes scattered throughout the city associated with the investigation.One of those scenes is here at a strip mall near Colfax/Kipling.People on scene are clearly shaken up pic.twitter.com/ZZpGs8EyZj

— Dillon Thomas (@DillonMThomas) December 28, 2021

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net