Atac armat în SUA. Un bărbat a ucis 4 oameni și a rănit alți 3

Patru persoane au fost ucise, luni, și alte trei rănite, printre care și un ofițer de poliție, în urma unui atac armat care a avut loc în Denver, SUA. Suspectul a fost ucis de polițiști.

Atac armat în Denver, un bărbat a ucis 4 oameni și a rănit alți 3. Foto: captură Youtube
Atac armat în Denver, un bărbat a ucis 4 oameni și a rănit alți 3. Foto: captură Youtube

Potrivit CNN, scenele de groază au început în jurul orei 17.00, când bărbatul înarmat, care nu a fost identificat public, a împușcat și ucis două femei și a rănit un bărbat în apropiere de centrul orașului Denver, a declarat șeful poliției, Paul Pazen, într-o conferință de presă.

SUA: Atac armat în Denver. Schimb de focuri cu polițiștii

Un alt bărbat a fost împușcat mortal în cartierul Cheesman Park, fiind cea de-a treia victimă decedată, iar cea de-a patra persoană a fost ucisă în orașul vecin Lakewood, unde bărbatul înarmat a ajuns cu mașina, urmărit de oamenii legii.

Bărbatul înarmat a fugit de poliția din Lakewood, când ofițerii au încercat să-l tragă pe dreapta și s-a angajat într-un schimb de focuri cu aceștia. Apoi a fugit, pe jos, și a intrat într-un hotel, unde a împușcat și a rănit un funcționar, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Lakewood, John Romero. Bărbatul a tras din nou în ofițerii de poliție, rănindu-l pe unul dintre ei, înainte ca poliția să-l împuște mortal, mai arată sursa citată.

—LAKEWOOD SHOOTING—Officers were involved in a shooting in Lakewood this evening. There are multiple scenes scattered throughout the city associated with the investigation.One of those scenes is here at a strip mall near Colfax/Kipling.People on scene are clearly shaken up pic.twitter.com/ZZpGs8EyZj

— Dillon Thomas (@DillonMThomas) December 28, 2021
cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg