Bebeluşul ăsta a fost salvat de mâţa Masha

image
Copilul, abandonat pe o stradă din oraşul Obninsk, este acum în afara pericolului

Uimitor! Masha, o pisică maidaneză din oraşul Obninsk, a salvat de la moarte, recent, un bebeluş abandonat pe stradă în ger. Mâţa s-a cuibărit peste copil şi l-a încălzit până ce o femeie l-a descoperit.

E un frig de crapă pietrele în Obninsk, oraş situat la 100 de kilometri de Moscova, în regiunea Kaluga din centrul Rusiei. Nadejda Makovikova, o femeie de 61 de ani, porneşte în căutarea Mashei, o pisică vagaboandă căreia obişnuia să-i ducă mâncare în holul de la intrare al blocului său, unde se aciuase în această iarnă. Era îngrijorată: unde a dispărut afară în ger de mai multe ore? Cum iese în aleea blocului, aude ţipete ciudate, care îi par că provin de la o mâţă, şi se grăbeşte să vadă de unde vin. “Când am ajuns în stradă, am rămas şocată. Masha era cuibărită pe un bebeluş ca să-l încălzească”, a povestit femeia.

image
Pisica a acoperit cu blana ei copilaşul abandonat la -7ºC. Nadejda Makovikova a îmbrăţişat pisica pentru fapta ei bună

“Era un copilaş de 2-3 luni, curat îmbrăcat, abandonat cu câteva scutece lângă el”, a adăugat ea. Nadejda a chemat repede o ambulanţă şi micuţul a fost dus la spital. Pisica nu a vrut să-l părăsească nici o clipă măcar. Când cadrele medicale au luat bebeluşul, s-a ţinut ca scaiul după ele, mieunând. Copilul este în prezent în afara oricărui pericol. Medicii au spus că, dacă pisica nu l-ar fi încălzit, timp de mai multe ore, cât a stat aruncat în stradă, bebeluşul nu ar fi avut nici o şansă să supravieţuiască la temperatura de -7OC, cât arăta termometrul în acea zi. Lăţoasa Masha, mâţa eroină, e acum răsfăţată cu carne de toţi locatarii blocului pentru bravura ei.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
premiul nobel foto epa efe
Alexandru Arșinel  in Memoriam la TVR FOTO Televiziunea Română jpg
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati