Beyonce, alături de Kamala Harris pe scenă. „Nu sunt aici ca celebritate, ci ca mamă”. VIDEO

Ultima actualizare:

Vicepreședintele Kamala Harris a primit vineri sprijinul superstarului mondial Beyoncé în Texas, în cadrul unui eveniment axat aproape în întregime pe dreptul la avort. Beyonce a urcat pe scenă, nu a cântat, ci a transmis un mesaj publicului numeros, care a aplaudat-o minute în șir.

Beyonce, alături de Kamala Harris

image

Cu o cursă prezidențială în impas, campania lui Harris a încercat să folosească statutul lui Beyoncé - în special în orașul său natal, Houston - pentru a atrage atenția asupra interdicției aproape totale a avortului în acest stat, ca o poveste de avertizare pentru ceea ce s-ar putea întâmpla în întreaga țară dacă fostul președinte Donald J. Trump ar câștiga un nou mandat la Casa Albă, transmite The New York Times.

Mitingul din Houston nu a fost doar cel mai mare din campania sa, ci și evenimentul cu cea mai mare încărcătură emoțională de când a devenit candidatul democrat.

Beyoncé a ținut un discurs axat pe un viitor mai optimist, iar poveștile cutremurătoare ale femeilor din Texas care au suferit complicații de sănătate care le-au pus viața în pericol ca urmare a faptului că li s-a refuzat îngrijirea adecvată pentru complicațiile sarcinii au fost în centrul atenției.

image

Harris și mulți dintre vorbitori au dat vina exclusiv pe Trump.

Mesajul superstarului Beyonce

Apariția lui Beyoncé a fost remarcabilă pentru starul pop, care este un susținător frecvent al candidaților democrați, dar care rareori face comentarii extinse despre convingerile sale politice.

Cântecul său „Freedom” a devenit imnul campaniei lui Harris, folosit pentru a-l prezenta pe vicepreședinte la aproape fiecare apariție.

„Nu sunt aici ca o celebritate”, a spus Beyoncé mulțimii de vineri, care, potrivit campaniei lui Harris, ar fi fost de 30.000 de persoane. „Nu sunt aici în calitate de politician. Sunt aici ca o mamă, o mamă căreia îi pasă profund de lumea în care trăiesc copiii mei și toți copiii noștri.”

Mesajul ei AICI

Printre ceilalți vorbitori s-au numărat mama lui Beyoncé, prietena de lungă durată a cântăreței și fosta colegă de trupă Kelly Rowland, legenda muzicii country texane Willie Nelson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
coca cola ice jpeg
einstein jpg
tunel subteran shutter descopera1221 1024x683 webp
Ora de iarna FOTO Shutterstock jpg
padure pixabay jpg
mihaela bilic facebook jpg
Pasarela Gelu FOTO Primaria Timisoara jpg
acc pod victima jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net