Carnagiu în Copenhaga! Un bărbat înarmat a deschis focul asupra mai multor persoane

Ultima actualizare:

Un om înarmat cu o pușcă a deschis focul asupra mai multor persoane într-un centrul comercial din Copenhaga, ucigând două persoane și rănind grav altele ce se aflau la cumpărături. 

Un bărbat înarmat a deschis focul asupra mai multor persoane într-un mall din Copenhaga
Un bărbat înarmat a deschis focul asupra mai multor persoane într-un mall din Copenhaga

Din păcate, persoana respectivă a reușit să ucidă un cetățean danez de naționalitate rusă, în vârstă de 47 de ani, și o altă persoană de sex feminin, în vârstă de 17 ani. 

Pe cine a vizat bărbatul înarmat

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, se pare că persoana ce a deschis focul asupra altor persoane într-un mall din Copenhaga suferea de probleme de natură psihică.

De altfel, și alte patru persoane se află în condiție critică, fiind internate la spital. Printre care se numără două femei de 40 și 19 ani, doi cetățeni suedezi - un bărbat de 50 ani și o femeie de 16 ani. 

Află mai multe informații despre atacurile teroriste din Europa: Teroare la Berlin! Un șofer a plonjat cu mașina peste pietoni

De asemenea, poliția daneză a declarat că, potrivit cercetărilor incipiente, se pare că victimele au fost alese la întâmplare, iar atacatorul a acționat de unul singur. 

Bărbatul a postat videoclipuri pe rețelele de socializare cu o zi înainte, în care acesta se prezenta cu un pistol și cu o pușcă de vânătoare pe care le-ar fi folosit pentru tir sportiv. 

Informează-te mai multe și despre: Cinci oameni au fost omorâți în Norvegia, de un danez înarmat cu arc și săgeți. Poliţia nu exclude un act terorist

De altfel, acesta a realizat și mai multe playlist-uri pe Spotify numite „Killer Music” (n.r. - muzică ucigașă) și „The Last Thing to Listen To” (n.r. - ultimul lucru de ascultat).

De asemenea, acesta avea și mesajul „Quetiapine Doesn’t Work” (n.r. - Quetiapine nu funcționează). Quetiapine este un medicament cu un puternic efect antipsihotic care este folosit în tratarea schizofreniei, bipolarității și a depresiei. Printre acestea, Quetiapine poate fi utilizat și drept tratament împotriva dependenței de substanțe psihoactive. 

„Danemarca a fost lovită de un puternic atac, duminică seara. Mai multe persoane au fost ucise. Chiar și mai multe sunt grav rănite. Familii inocente, ce se aflau la cumpărături sau luau cina sunt, acum, devastatate.”, a declarat premierul Mette Frederiksen. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net