Casa regală daneză, într-un nou scandal amoros! Prințul Joachim al Danemarcei, într-o situație cu soția fratelui

Ultima actualizare:

Se adâncește scandalul de la casa regală daneză. O acuzație bizară îl pune într-o postură inedită pe Prințul Joachim al Danemarcei. De ce este bănuit fiul singurei regine din Europa?

Prințul Joachim al Danemarcei, alături de familia lui. Foto: okmagazine
Prințul Joachim al Danemarcei, alături de familia lui. Foto: okmagazine

După ce regina Margareta a II-a a Danemarcei a retras titlurile princiare pentru patru dintre nepoţii ei, prințul Joachim și soția sa s-au văzut nevoți să discute subiectul cu presa daneză.

Prințesa Marie a mărturisit că revocarea titlurilor princiare a creat o mare deznădejde printre copiii săi și consideră că decizia a fost luată de suverană fără să se gândească vreo clipă la cum se vor simți mai ales micuții Henri (13 ani) și Athena (10 ani), conform Okmagazine.ro.

Vezi și: Regina Danemarcei a retras titlurile princiare pentru patru dintre nepoţii ei

Fiul cel mic al singurei regine rămase în funcție în Europa, după decesul Elisabetei a II-a, are alți doi copii și din mariajul cu Alexandra, Contesa de Frederiksborg. Nikolai, de 23 de ani, și pe Felix, de 20 ani, au rămas, de asemenea, fără titluri princiare. De la 1 ianuarie, toți vor deveni conți și contese de Monpezat.

Imediat după decizia luată de monarh, au început să apară tot felul de speculații. S-a vorbit inclusiv de o atracție deloc obișnuită a prințului Joachim pentru soția fratelui său, prințul moștenitor, scrie Okmagazine.

Prințul Joachim s-a văzut cu mama sa, după decizia controversată

Răvășit de anunțul mamei sale, prințul Joachim s-ar fi întâlnit cu aceasta la scurt timp după vestea care a zdruncinat casa regală daneză.

„Da, este adevărat. Regina Margareta s-a văzut la Fredensborg cu Prințul Joachim. Rămâne cum am stabilit, toată lumea merge mai departe și fiecare dintre părți are nevoie de timp pentru a se acomoda cu situația”, a precizat Lene Balleby, directorul de comunicare al Curții Regale daneze.

Citește și: Mormântul reginei Elisabeta a II-a poate fi vizitat. Prețurile de acces i-au revoltat pe britanici

Până în prezent, Regina Margareta a Danemarcei nu dă niciun semn că va schimba decizia controversată. Cu toatea acestea, monarhul ar fi precizat că este foarte mândră, în ciuda tuturor evenimentelor, de copiii, nepoții și nurorile sale.

Regina Margareta, care se află pe tronul Danemarcei din anul 1972, a transmis că regretă durerea prin care trec copiii acum, dar a motivat că monarhia se află în plin proces de schimbare, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Louis png
image
image
image
image
image
image
durere dinti foto shutterstock
ceai freepik jpg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
pat spital foto pixabay
telefon mobil  foto   Shutterstock jpg
Nicușor Dan câștigător al unui nou mandat la Primăria Capitalei - discursul după închiderea urnelor Foto captură video
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cenaclul flacara  15 iunie 1985 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net