Vrei un job pl─âtit cu 2000 de dolari pe zi? Se caut─â agen╚Ťi de protec╚Ťie ├«n Ucraina

Portalurile de job-uri sunt construite dup─â un anumit tipar, iar cele care ofer─â locuri de munc─â ├«n domeniul securit─â╚Ťii private sau subcontractate nu sunt deloc diferite.┬áUn asemenea site ofer─â posturi direct ├«n Ucraina, cu ├«ncepere imediata, pentru pozi╚Ťii de paz─â, recunoa╚Ötere, extragere de personal etc.

soldat ucraina razboi GettyImages 1239844436 jpg
Un militar,fără însemne oficiale vizibile, lângă hangarul distrus al companiei Antonov, din Ucraina

Portalul interna╚Ťional numit ÔÇ×Profesioni╚Öti t─âcu╚Ťi ÔÇô pia╚Ťa locurilor de munc─â ├«n securitate privat─âÔÇŁ (n.r. Silent Professionals ÔÇô private security job market) este structurat ca oricare alt site banal de recrutare.

P├ón─â ╚Öi titlurile job-urilor disponibile par destul de ÔÇ×cumin╚ŤiÔÇŁ, iar ofertele financiare par de nerefuzat. C├ónd se ajunge la descrierea locului de munc─â ╚Öi, mai ales, la criteriile de selec╚Ťie, lucrurile se complic─â.

e necesar─â o experien╚Ť─â de cel pu╚Ťin 5 ani ├«n armat─â

Astfel, pentru un post de agent de securitate ╚Öi extragere ├«n Ucraina, cu ├«ncepere imediat─â a activit─â╚Ťii, pentru un salariu cuprins ├«ntre 1.000 ╚Öi 2.000 de dolari pe zi plus bonus negociat cu angajatorul, fiecare candidat trebuie s─â aib─â experien╚Ť─â de cel pu╚Ťin 5 ani ├«n ac╚Ťiuni militare, de preferat ├«n teatre de opera╚Ťiuni, s─â fie familiarizat at├ót cu armele NATO c├ót ╚Öi cu cele sovietice, s─â aib─â un puternic instinct de conservare ╚Öi supravie╚Ťuire, s─â poat─â utiliza o hart─â ╚Öi busol─â.

SUNT ACCEPTA╚ÜI ╚śI VORBITORI DE LIMBA ROM├éN─é

Sunt c─âuta╚Ťi vorbitori de rus─â, ucrainean─â, polonez─â ╚Öi chiar rom├ón─â. Mai mult, sunt avantaja╚Ťi candida╚Ťii care cunosc infrastructura rutier─â ╚Öi feroviar─â a vecinilor din nord. ╚śi cine are experien╚Ť─â ├«n opera╚Ťiuni de salvare desf─â╚Öurate cu gloan╚Ťe care ╚Öuier─â ├«n jurul s─âu ╚Öi nu are o problem─â ├«n a alerga prin nori de praf provoca╚Ťi de explozii nu ar trebui s─â aib─â emo╚Ťii c─â va fi angajat.

image

De altfel, anun╚Ťul pentru postul din Ucraina este ilustrat ÔÇ×foarte sugestivÔÇŁ cu o imagine a ruinelor fostei centrale nucleare de la Cernob├«l. Angajatorul se prezint─â ca fiind o corpora╚Ťie cu sediul ├«n Statele Unite ale Americii, ├«n c─âutare de agen╚Ťi care s─â coordoneze misiuni secrete, opera╚Ťiuni de evacuare a diverselor persoane ╚Öi a familiilor acestora din zonele rurale sau urbane ale Ucrainei.

SE LUCREAZ─é ╚śI ├ÄN WEEKEND SAU DE S─éRB─éTORI

Aten╚Ťie, ├«ns─â. Programul de lucru nu este deloc lejer. Anun╚Ťul specific─â faptul c─â se munce╚Öte ├«n timpul s─âpt─âm├ónii, ├«n weekend ╚Öi chiar peste program sau de s─ârb─âtori.

La data de 24 februarie, Rusia a declan╚Öat un atac militar masiv ├«n Ucraina, opera╚Ťiunea av├ónd toate ingredientele unui r─âzboi de ocupare.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg