Vrei un job plătit cu 2000 de dolari pe zi? Se caută agenți de protecție în Ucraina

#Război Ucraina-Rusia

Portalurile de job-uri sunt construite după un anumit tipar, iar cele care oferă locuri de muncă în domeniul securității private sau subcontractate nu sunt deloc diferite. Un asemenea site oferă posturi direct în Ucraina, cu începere imediata, pentru poziții de pază, recunoaștere, extragere de personal etc.

Un militar,fără însemne oficiale vizibile, lângă hangarul distrus al companiei Antonov, din Ucraina
Un militar,fără însemne oficiale vizibile, lângă hangarul distrus al companiei Antonov, din Ucraina

Portalul internațional numit „Profesioniști tăcuți – piața locurilor de muncă în securitate privată” (n.r. Silent Professionals – private security job market) este structurat ca oricare alt site banal de recrutare.

Până și titlurile job-urilor disponibile par destul de „cuminți”, iar ofertele financiare par de nerefuzat. Când se ajunge la descrierea locului de muncă și, mai ales, la criteriile de selecție, lucrurile se complică.

e necesară o experiență de cel puțin 5 ani în armată

Astfel, pentru un post de agent de securitate și extragere în Ucraina, cu începere imediată a activității, pentru un salariu cuprins între 1.000 și 2.000 de dolari pe zi plus bonus negociat cu angajatorul, fiecare candidat trebuie să aibă experiență de cel puțin 5 ani în acțiuni militare, de preferat în teatre de operațiuni, să fie familiarizat atât cu armele NATO cât și cu cele sovietice, să aibă un puternic instinct de conservare și supraviețuire, să poată utiliza o hartă și busolă.

SUNT ACCEPTAȚI ȘI VORBITORI DE LIMBA ROMÂNĂ

Sunt căutați vorbitori de rusă, ucraineană, poloneză și chiar română. Mai mult, sunt avantajați candidații care cunosc infrastructura rutieră și feroviară a vecinilor din nord. Și cine are experiență în operațiuni de salvare desfășurate cu gloanțe care șuieră în jurul său și nu are o problemă în a alerga prin nori de praf provocați de explozii nu ar trebui să aibă emoții că va fi angajat.

image

De altfel, anunțul pentru postul din Ucraina este ilustrat „foarte sugestiv” cu o imagine a ruinelor fostei centrale nucleare de la Cernobîl. Angajatorul se prezintă ca fiind o corporație cu sediul în Statele Unite ale Americii, în căutare de agenți care să coordoneze misiuni secrete, operațiuni de evacuare a diverselor persoane și a familiilor acestora din zonele rurale sau urbane ale Ucrainei.

SE LUCREAZĂ ȘI ÎN WEEKEND SAU DE SĂRBĂTORI

Atenție, însă. Programul de lucru nu este deloc lejer. Anunțul specifică faptul că se muncește în timpul săptămânii, în weekend și chiar peste program sau de sărbători.

La data de 24 februarie, Rusia a declanșat un atac militar masiv în Ucraina, operațiunea având toate ingredientele unui război de ocupare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net