Ce se întâmplă cu cei doi copii ai Camillei, după încoronare. Au primit sau nu titluri regale?

Odată cu încoronarea regelui Charles, mulți oameni, atât din Regatul Unit cât și din afară, au devenit mai curioși în privința modului în care funcționează regulile monarhiei. Iar una dintre întrebările cele mai frecvente este dacă cei doi copii ai reginei consoarte Camilla vor primi, sau măcar moșteni, vreun titlul regal. Află alături de Click! ce se va întâmpla cu viețile acestora.

Cei doi nu vor avea niciun titlu regal
Cei doi nu vor avea niciun titlu regal

Deja au trecut câteva zile de la încoronarea la Londra a regelui Charles, însă interesul lumii pentru mecanismele care fac monarhia să funcționeze este mai puternic ca oricând. De la diversele tradiții afișate în timpul încoronării, până la regulile succesiunii, interesul pentru familia regală rămâne unul ridicat. Iar una dintre întrebările cele mai frecvente pe care le au oamenii este ce se va întâmpla cu cei doi copii ai reginei consoartă Camilla? Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către PRO TV, cei doi nu vor primi niciun titlu oficial din partea casei regale.

Copii din mariajul precedent al reginei consoartă, cu Andrew Parker Bowles nu sunt îndreptățiți la niciun titlu regal, potrivit regulilor oficiale. În timp ce mama lor a devenit regină prin mariajul ei cu Charles, succesiunea are loc doar prin linia de sânge. Astfel, cei doi nu se alătură posibililor moștenitori ai tronului și nu au niciun titlu oficial în Marea Britanie.

Ei nu pot avea titluri regale decât dacă sunt oferite de rege

Singurul mod în care cei doi copii ai reginei, Tom și Laura, ar putea beneficia de titluri regale este dacă ele le vor fi oferite chiar de către regele Charles. Altfel, cum nu au legături de sânge cu familia regală, le este la fel de imposibil de a avea pretenții oficiale precum oricărui cetățean britanic de rând. Între timp, fiul și moștenitorul regelui, William, a primit titlul de duce de Cornwall și Cambridge, iar soția sa, Kate Middleton, are acum titlul de Prințesă de Wales. Cât despre cei trei copii ai lor, ei bine, lor le este acum adresat titlul de „Alteță Regală”.

Cei doi copii ai reginei consoartă Camilla au asistat la ceremonia de încoronare, la Westminster Abbey. Și nepoții reginei au fost prezenți la evenimentul de la Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net