Cea mai extravagantă petrecere înainte de nuntă! Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg participă la eveniment

Ultima actualizare:

Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, organizează o nuntă fastuoasă pentru fiul său mai mic, Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani. Sursele din presa indiană furnizează detalii despre ceremonia în care Anant Ambani se va căsători cu Radhika Merchant, în vârstă de 29 de ani, fiica unei familii de oameni de afaceri renumiți, proprietari ai Encore Healthcare, o mare companie farmaceutică din India. Radhika este dansatoare tradițională și face parte din conducerea Encore Healthcare, o gigantă farmaceutică din India. La evenimentul premergător nunții sunt așteptate personalități de renume mondial, printre care se numără Rihanna, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump și Bill Gates.

Cea mai extravagantă petrecere înainte de nuntă!
Cea mai extravagantă petrecere înainte de nuntă!

Cea mai extravagantă petrecere înainte de nuntă! 

În următoarele trei zile, orașul Jamnagar din India va găzdui ceremoniile pentru nunta fiului cel mic al cel mai bogat om din țară, Mukesh Ambani. Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani, se va căsători cu Radhika Merchant, iar evenimentul principal este programat pentru luna iulie. Lista de aproximativ 1.200 de invitați include personalități notorii precum Zuckerberg, Trump și Bill Gates, alături de faimoși actori indieni, cum ar fi Ranveer Singh și Deepika Padukone. Festivitățile desfășurate în acest weekend arată că evenimentul va fi unul de top.

Alte celebrități de la Bollywood, precum Arjun Kapoor și Ranbir Kapoor, au fost observate sosind la începutul săptămânii pentru a participa la festivitățile legate de nunta lui Anant Ambani, fiul cel mic al lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India. Sachin Tendulkar, legendă a cricketului, și Bob Iger, CEO-ul Disney, sunt și ei așteptați la eveniment. În dimineața zilei de vineri, oaspeții, inclusiv CEO-ul BP, au pozat în fața unui decor vesel și luminos în timp ce se îndreptau spre ceremonii. Suryakumar Yadav, jucător de cricket indian, a sosit cu soția sa, Devisha, și a fost surprins în fotografii alături de Rashid Khan, jucător afgan de cricket. În plus față de artiștii celebri de la Bollywood, Rihanna a fost invitată și ea să cânte, iar David Blaine va realiza trucuri magice.

Conform unui document obținut de Reuters, serviciile de catering vor oferi o selecție de 500 de preparate, realizate de către aproximativ 100 de bucătari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net