Crima care a șocat Moldova. Gravida de 19 ani căutată de 900 de oameni, găsită îngropată într-o pădure

Ultima actualizare:

Republica Moldova este în stare de șoc după ce trupul unei tinere a fost găsit îngropat într-o pădure. Ana-Maria era gravidă în șase luni când a urcat într-o mașină de ocazie pentru a ajunge acasă. Ar fi trebuit să plece împreună cu iubitul ei, dar în acea seară nu a putut să vină să o ia. Despre Ana-Maria nu s-a mai știut nimic din acel moment. A fost dată dispărută și opt zile a fost căutată. Cadavrul fetei a fost găsit într-o pădure. Anchetatorii au analizat toate imaginile camerelor de supraveghere. Principalul suspect al crimei este un fost polițist.

A fost seara în care iubitul ei nu a purtut să o ia cu mașina

Trupul tinerei gravide a fost găsit îngropat într-o pădure
Trupul tinerei gravide a fost găsit îngropat într-o pădure

Pe data de 12 aprilie s-a pierdut orice legătură cu Ana-Maria. În ziua respectivă, mama tinerei, Maria Guja, a vorbit cu fiica ei de 2 ori la telefon, ultima oară când se îndrepta spre căminul studențesc, potrivit publicației, NewsMaker. Peste 900 de oameni s-au mobilizat, după ce familia fetei a anunțat dispariția ei la poliție.

Camerele de supraveghere au surprins-o pe Ana-Maria în jurul orei 21.00, când a urcat într-o mașină de ocazie. De atunci, urma ei s-a pierdut.

Ana-Maria Guju, tânăra ucisă, era studentă în Republica Moldova
Ana-Maria Guju, tânăra ucisă, era studentă în Republica Moldova

Fata era într-o relație de patru ani cu Ion Mocan, iar cei doi urmau să devină părinți peste trei luni. Tânărul a povestit că în acea zi nu a putut să ajungă să o ia pe Ana-Maria ca să o aducă la acasă.

Iubitul fetei a povestit anchetatorilor că l-a rugat pe unul dintre prietenii lor să o ia cu mașina pe Ana-Maria.

„Ea s-a supărat, mi-a închis, a zis că se pornește pe jos. Tot vorbind așa cu ea la telefon, a ajuns la semafor. I-am zis să aștepte, dar ea că nu, se duce mai departe. I-am spus să se oprească la oprire, că trimit o mașină să vină să o ia. A fost de acord. Repede am închis, l-am sunat pe un prieten și l-am rugat să meargă să o ia, să o ducă la cămin. După aceea i-am scris că acuș vine și să-mi scrie mesaj când se urcă în mașină. Tot în minutul acela îmi scrie: bine”, a povestit Ion Mocan pentru sursa citată.

„La și 57 mi-a scris „bine”, la și 59 mi-a scris că m-am urcat. Peste vreo 5 minute, mă sună prietenul meu și îmi spune: unde la oprire, că eu sunt aici și nu-i nimeni. Deodată am crezut că e o glumă”, a mai spus tânărul.

Captură de pe camerele de supraveghere. Momentul în care tânăra se urcă în mașină
Captură de pe camerele de supraveghere. Momentul în care tânăra se urcă în mașină

Fata s-a urcat în mașina greșită. Suspectul este un fost polițist 

După 8 zile de căutări de amploare, trupul neînsuflețit al tinerei în vârstă de 19 ani a fost găsit îngropat într-o pădure de lângă localitatea Telenești.

Camerele de supraveghere l-au surprins și pe șoferul mașinii în care s-a urcat Ana-Maria. A fost identificat, iar anchetatorii au aflat că este vorba despre un bărbat de 45 de ani care a fost polițist în sistemul penitenciar, potrivit sursei citate.

Potrivit presei de peste Prut, individul este descris de apropiați ca fiind un om agresiv, care consumă des alcool. Suspectul nu își recunoaște faptele și nu vrea să coopereze cu oamenii legii. El se află acum în arest preventiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net