Culmea prostiei! Un hoț a fost prins după ce a postat un selfie cu banii furați

Ultima actualizare:

    Bărbatul riscă o pedeapsă de 30 de ani de închisoareFoto: Facebook
Bărbatul riscă o pedeapsă de 30 de ani de închisoareFoto: Facebook

Nu e glumă! Angajatul unei bănci din Statele Unite ale Americii a crezut că a dat lovitura după ce a furat 88.000 de dolari dintr-un seif. Hoțul a postat pe Facebook un selfie cu teancul de bani în mână, apoi și-a cumpărat o mașină cu documente false.

Tânărul de 29 de ani din Carolina de Nord a lucrat la o bancă din orașul Charlotte. Arlando henderson a furnat în mai multe rânduri din seiful băncii, fără a fi prins. Cu toate acestea, ce l-a dat de gol a fost nevoia de a se mândri pe Facebook. Bărbatul le-a arătat prietenilor că duce o viață de lux, iar în lunile iulie și august a postat de mai multe ori pe Instagram și pe Facebook fotografii cu el ținând în mâini sume consistente de bani.

Într-o altă poză, tânărul a apărut cu un Mercedes Benz, mașină pe care a dat 20.000 de dolari. Arlando Henderson a falsificat documente pentru a obține împrumutul pentru o mașină de la o altă bancă. 

Arlando Henderson s-a lăudat pe Facebook cu viața luxoasă pe care o duce
Arlando Henderson s-a lăudat pe Facebook cu viața luxoasă pe care o duce

Filmul jafului

Bprbvatul s-a angajat la bancă în luna aprilie. Având acces la seif, în două luni a început să fure bani, potrivit observator.tv. A început cu sume modeste. A furat 446 de dolari pe 12 iunie, apoi 200 de dolari o săptămână mai târziu și alți 411 peste două zile. A prins curaj și a trecut la sume tot mai mari. A ajuns să fure 8.700 de dolari pe 10 iulie și alți 13.450 cu cinci zile mai târziu. În total, el a jefuit banca de 88.000 de dolari. 

Bărbatul a fost arestat la începutul lunii decembrie. El are 19 capete de acuzare pentru care riscă o pedeapsă de 30 de ani de închisoare și o amendă de 1 milion de dolari. 

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg